2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست

@parizadbabrdel گلم شما هستی؟

اگر هستی پستم رو لایک کن

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

دوستان زودتر

@m4m گلم یه نفر رو انتخاب کن بهش چالش بدی

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به عنوان تماشاچی خسته شدم..............................................یه خورده شور هیجان بدین...... ...

خیلی دیر جواب میدن 

@_emily_  اگه میشه ۵ تای اول و تگ کنین تا صحبتاشونو بگن  ۵ تای دوم آماده کنن حرفاشونو 

واینکه به هر نفر که خاست یه چالش بدین خودتون 

به عنوان تماشاچی خسته شدم..............................................یه خورده شور هیجان بدین...... ...

من عااااشقتممممم😻

تا تهش همينم عشقمممممم

من آرزوم بووووود

ب دلت بشينم عشقممممم💘

اينم پيام بازرگانيش😄

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من عااااشقتممممم😻 تا تهش همينم عشقمممممم من آرزوم بووووود ب دلت بشينم عشقممممم💘 اينم پيام بازر ...

😅😅جون هنوز هستی 😅با این بازی که ما میکنیم عمرا سمت این بازی بیایی 😆😆😆😆😆😆

خیلی دیر جواب میدن  @_emily_    اگه میشه ۵ تای اول و تگ کنین تا صحبتاشونو بگن &nb ...

موافقم ولی دست من نیست با هم صدا بزنیم قاطی میشه 

دوستان اگر موافقید چالش رو خودم بدم پست رو لایک کنید

خیلی دیر جواب میدن  @_emily_    اگه میشه ۵ تای اول و تگ کنین تا صحبتاشونو بگن &nb ...

آره چالش رو خودتون بدين بهتره تا بازيكن

چون خيلى طول ميكشه و درخواست زياده

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
من عااااشقتممممم😻 تا تهش همينم عشقمممممم من آرزوم بووووود ب دلت بشينم عشقممممم💘 اينم پيام بازر ...

منو اینهمه خوشحالی محاله محال........................................................................فدات عشقم.....................................................    

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
دختری از دیار رویاها

عزیزم ممنون از انتخابت ولی من چالش نخواستم این سری🖤

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
دختری از دیار رویاها

صحبتی ندارین؟ اتهامی؟

صحبتی ندارین؟ اتهامی؟

نخیر

مرسی

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀