2777
2789
عنوان

بپرین اینور 😎😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 448 پست
چالشششششش

بفرما گل 

در حد دو خط🤦🏻‍♀️

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختری از دیار رویا عزیزم شما باید اخراج بشه راوی چکار میکنه رو نمیدونم یعنی چی استعلام بگیره 

چالششششش

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

@هات_چاکلتم_۰ بفرما

معرفی و اعلام خرسندی و صحبت یا اتهامی اگر هست

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

سلام دوستان هات چاکلتم 

شهر به داشتن شهروندی مثل من افتخار میکنه

یه تارگت ریز میزنم به ژینا دلیلشو دوستان گفتن

و اینکه خودم از اول حس مافیایی میگیرم ازش و اینکه دوستمون شاد و شنگولو محکم میکوبم عزیزم ترسیدی با نگار چشم باز کنی و بنظرت جمله یامور سردست بیرون واسه اینجای بازی یکم  زود نیست؟ 

از سیمچین حس شهروندی میگیرم 

چالش واسه دختری از  دیار رویا

این دیگه  جیش نیست😐

جيش بد مثلا😶💩

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

چالش میخام/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلام دوستان هات چاکلتم  شهر به داشتن شهروندی مثل من افتخار میکنه  یه تارگت ریز میزنم به ...

مرسی گلم

سفید برفی

من خطاب به کاراگاه گفتم نه راوی

الان صد نفر به ژینا ظن دارن.من به کاراگاه پیشنهاد کردم که ایتعلام بگیره تا ژینا سفید شه یا کلا قرمز شه و از بازی حذف شه!

این نحوه ی بازیه.حالا شما اگه میهوای یک سبز رنگ اخراج شه اوکی...

نقش شنا داره مشخص میشه...!!!!!!

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

@m4m بفرما

معرفی و اعلام خرسندی و صحبت یا اتهامی اگر هست

به عنوان تماشاچی خسته شدم..............................................یه خورده شور هیجان بدین...................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت