وای بگم باورت نمیشه خیلی خیلی خیلیاشو اصلا از سر همین قضیه شروع شد اولش یه اشتراک ساده پیدا کردم بعد ...
نه ببین اشتباهت همینجا، صادقانه بنویس، خودتو گول نزن. همینی که میگی گل بی عیب خداست، یعنی هم میتونی ده در صد اشتراک پیدا کرده باشی هم هشتاد درصد. ببین من خواستگاری داشتم از نظر اخلاق بد بود ولی مذهبی غیرتی بود قیافه هم نداشت ولی کار خوبی داشت، دیدم صادقانه نمیتونم یعنی نشد نداشتا ولی ندای قلبم گفت نه، بعد یه خاستگار اومد باورت نمیشه دقیقا همون شغل،مذهبی غیرتی ولی خوشگل و خوش اخلاق و خانواده بهتر از خواستگار قبلیمو داشت.
من اصلا تو فاز قانون جذب نبودم ولی خواه نا خواه هممون تو قانون هستیم، توام بنویس بگو خدایا این عیبارو داره من فکر میکنم ارزشم بیشتر از ایناس اگه درست فکر میکنم بهم نشونه بده
بستگی به آدمشمداره اول راجب خصوصیات وشخصیتش یه کماطلاعات بدست بیار دست خالی نروجلو....ببین از چ ...
رراستشو بخای حدودا بیست و خورده ای یا نزدیک سی سالش که بود با یه دختری اشنا بود نمیدونم رابطشون در چه حد بود و نمیدونم چرا بهم خورد ولی خیلی از گذشتش میترسم میترسم پسم بزنه اگه سنش با این دختره نبود مطعن بودم از خداشم بود چون هیلی اخلاقیات مشترک داریم ولی موندم...
رراستشو بخای حدودا بیست و خورده ای یا نزدیک سی سالش که بود با یه دختری اشنا بود نمیدونم رابطشون در چ ...
اصلا راجب گذشته ش هیچ نپرس به یه ورت باشه ....اما کم کم برو جلو قدم به قدم یهونری تودهنش بگی باهم باشیم ازت خوشم میاد یواش یواش مزه دهنشو بفهم....حالا مطمئنی کسی تورندگیش نیست شاید کسی باشه توخبر نداری ضایع نشی اونوقت😅😅