2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست
خودمو‌نزدیک میکنم اختلاف سن مهم نیست منم عشقم ۱۵ سال بزرگتر برو‌جلو 😁😁

دمت گرم😅❤

اونم دوست داره رابطتون خوبه یا فکر نمیکنه که از تو بزرگتر و همش دستور بده و ازیناش خیلی میترسم

دمت گرم😅❤ اونم دوست داره رابطتون خوبه یا فکر نمیکنه که از تو بزرگتر و همش دستور بده و ازیناش خیلی ...

خیلی پخته س خیلی درکم میکنه خیلی منطقی باهام صحبت میکنه نه مس بچه سوسولای سن پایین ار اونام تو‌زندگیم بوذه نکبتا برن گمشن فقط رو‌اعصاب بودن و بس 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بهتر از اون اومد البته با اونم ازدواج نکردم ولی فکر اون کلا رفت از سرم ببین بشین معیاراتو بن ...

وای بگم باورت نمیشه خیلی خیلی خیلیاشو اصلا از سر همین قضیه شروع شد اولش یه اشتراک ساده پیدا کردم بعد دیدم خیلی از معیار های اصلی منو داره یسری چیزا هم داره که دوسشون ندارم گل بی عیب خداست..

واقعا!!😢 انگار من از یه دنیا دیگه اومدم البته این دوستان هم حرف منطقی میزنن...قبول دارم ولی چه میشه ...

من خودم ب درد تو دچارم با این تفاوت ک گذاشت و رفت هعییی

میشه برای حاجتم دعا کنی و صلوات بفرستی❣
خیلی پخته س خیلی درکم میکنه خیلی منطقی باهام صحبت میکنه نه مس بچه سوسولای سن پایین ار اونام تو‌زندگی ...

واییی عالیه ایشالا خوشبخت بشی توهم خیلی کیف میده ادم درگیر بچه بازی نمیشه ولی اون چی مشکلی نداره؟ یعنی منظورم اینه اون بهت پیشنهاد داد البته اگه دوست داری فضولی نباشه☺

من خودم ب درد تو دچارم با این تفاوت ک گذاشت و رفت هعییی

الهی بگردم😢💔

از همین میترسم که به روی خودم نمیارم 

خیلی میترسم یه وقت بچگانه رفتار کنم که فکر کنه باید دستور بده

واییی عالیه ایشالا خوشبخت بشی توهم خیلی کیف میده ادم درگیر بچه بازی نمیشه ولی اون چی مشکلی نداره؟ یع ...

اره اون پیشنهاد داد ....اولش واقعیتشو نگفت که سن واقعئش اینه بعد یک هفته گف راستش سن واقعیم اینه ترسیدم بهم جواب رد بدی بگی سنش زیاده و اینا منم گفتم نه درک و شعور برام مهمه سن برام مهم نیست😁😁

من دانشجویم ایشونم توی یک سازمانی کار میکنن میخوام در کنار رشتم برم توی اون موسسه و کار ایشون تا همکار بشیم تا بهش نزدیک بشم اما میترسم همه عمرمو حروم کنم

اره اون پیشنهاد داد ....اولش واقعیتشو نگفت که سن واقعئش اینه بعد یک هفته گف راستش سن واقعیم اینه ترس ...

چه خوب منم میخام همین بلا رو سرش بیارم 😂😂😂ولی میترسم دروغ بگم ناراحت بشه

چه خوب منم میخام همین بلا رو سرش بیارم 😂😂😂ولی میترسم دروغ بگم ناراحت بشه

منم‌ناراحت شدم چون ۵ سال خودشو کوچیکتر کرد اما تو این کارو‌نکن بگو‌سنم كمه اما فهمم زیاده با شناخت عاشقت شدم مثلا الکی😅😅

منم‌ناراحت شدم چون ۵ سال خودشو کوچیکتر کرد اما تو این کارو‌نکن بگو‌سنم كمه اما فهمم زیاده با شناخت ع ...

وای عاشقتم چقدرر تو باحالی یکم ضایع نیس از خودم تعریف کنم😅