2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست
نه چون احتمال داره دست رد به سینت بخوره یه کم‌از فهم و‌شعورت بتعریف 😅😅😅 چن سالته اون چن سالشه؟!

ولی خیلی مثل هموفکر میکنیم تو موضوعات مختلف ووووی خیلی خوبه مهربونه دلسوزه ولی میترسم اینا ظاهری باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بگم باورت نمیشه خیلی خیلی خیلیاشو اصلا از سر همین قضیه شروع شد اولش یه اشتراک ساده پیدا کردم بعد ...

نه ببین اشتباهت همینجا، صادقانه بنویس، خودتو گول نزن. همینی که میگی گل بی عیب خداست، یعنی هم میتونی ده در صد اشتراک پیدا کرده باشی هم هشتاد درصد. ببین من خواستگاری داشتم از نظر اخلاق بد بود ولی مذهبی غیرتی بود قیافه هم نداشت ولی کار خوبی داشت، دیدم صادقانه نمیتونم یعنی نشد نداشتا ولی ندای قلبم گفت نه، بعد یه خاستگار اومد باورت نمیشه دقیقا همون شغل،مذهبی غیرتی ولی خوشگل و خوش اخلاق و خانواده بهتر از خواستگار قبلیمو داشت. 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

من اصلا تو فاز قانون جذب نبودم ولی خواه نا خواه هممون تو قانون هستیم، توام بنویس بگو خدایا این عیبارو داره من فکر میکنم ارزشم بیشتر از ایناس اگه درست فکر میکنم بهم نشونه بده 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
نه ببین اشتباهت همینجا، صادقانه بنویس، خودتو گول نزن. همینی که میگی گل بی عیب خداست، یعنی هم میتونی ...

مذهبی خوش اخلاقه مهربون دلسوزه مگه یه ادم چی میخواد فقط حس میکنم تحقیر میشم بخاطر اختلاف سنیمون 

مذهبی خوش اخلاقه مهربون دلسوزه مگه یه ادم چی میخواد فقط حس میکنم تحقیر میشم بخاطر اختلاف سنیمون  ...

تو از کجا میدونی بهتر از این برات نیس؟ همین که میگی به خاطر سنش... مگه چیز کمیه؟ از خدا بخواه هدایتت کنه 

بستگی به آدمشم‌داره اول راجب خصوصیات و‌شخصیتش یه کم‌اطلاعات بدست بیار دست خالی نرو‌جلو‌....ببین از چ ...

رراستشو بخای حدودا بیست و خورده ای یا نزدیک سی سالش که بود با یه دختری اشنا بود نمیدونم رابطشون در چه حد بود و نمیدونم چرا بهم خورد ولی خیلی از گذشتش میترسم میترسم پسم بزنه اگه سنش با این دختره نبود مطعن بودم از خداشم بود چون هیلی اخلاقیات مشترک داریم ولی موندم...

قانون جذب؟؟؟ یعنی چیکار کنم

هر چی در رابطه با ازدواجت هست بنویس، با خدا حرف بزن بگو مشکلم اینه ،بعد بنویس خوبی ها و. بدی هاشو. قرآن باز کن ببین چی میگه. از این کارا

تو از کجا میدونی بهتر از این برات نیس؟ همین که میگی به خاطر سنش... مگه چیز کمیه؟ از خدا بخواه هدایتت ...

انشالله شما هم برام دعا کنین میترسم ظاهرش با باطنش فرق کنه خیلی نگران این موضوعم یه وقت بفهمم که دیر شده

رراستشو بخای حدودا بیست و خورده ای یا نزدیک سی سالش که بود با یه دختری اشنا بود نمیدونم رابطشون در چ ...

راجب دختره میتونی اطلاعات کسب کنی؟ 

رراستشو بخای حدودا بیست و خورده ای یا نزدیک سی سالش که بود با یه دختری اشنا بود نمیدونم رابطشون در چ ...

اصلا راجب گذشته ش هیچ نپرس به یه ورت باشه ....اما کم کم برو جلو قدم به قدم یهو‌نری تو‌دهنش بگی باهم باشیم ازت خوشم میاد یواش یواش مزه دهنشو بفهم....حالا مطمئنی کسی تو‌رندگیش نیست شاید کسی باشه تو‌خبر نداری ضایع نشی اونوقت😅😅