بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقااااااا وای خدایا شکرت یکی فهمید من چی میگم خاستگار یا پسرایی که هم سن خودمن یا پنج شش سال بزرگت ...
منم دقیقا همین جوری بودم.از خاستگارای همسن یا چند سال بزرگتر متنفر بودم.البته دلیل این موضوع رو الان فهمیدم که بابام با مامانم همسنن مامانم به معنای واقعی کلمه ۳ تا بچه بزرگ کرده.بابامم به اندازه منو خواهرم زحمت داشته برا مامانم.برا همین من دلم میخواست تو ازدواج تکیه گاه داشته باشم نه ی بچه که بزرگش کنم و دقیقا همینم شد.شوهرم ازم ۱۴ سال بزرگتره
چقدررر جذاب خوشبخت بشی الهی منم پدر مادرم دوسال اختلاف دارن میفهمم دقیقا چی میگی الان اکی زندگی به ...
به هیچ عنوان سر اختلاف سن مشکلی نداریم.در واقع اصلا مشکلی نداریم.فقط خانوادش مشکل ایجاد میکنن برامون اونم نه از طریق دخالت چون بهشون اجازه نمیده از راه سحر و جادو وارد میشن...
پس چرا میخواد اگه اشتباهه اصلا سوال من اینه از کجا میشه فهمید درسته یا اشتباهه الان بهش فکر نمیکنی ...
نه بابا بهتر از اون اومد البته با اونم ازدواج نکردم ولی فکر اون کلا رفت از سرم ببین بشین معیاراتو بنویس بدون در نظر گرفتن شخص خاصی ببین این چقدشو داره. به ندای قلبت گوش کن