2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 104 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقااااااا وای خدایا شکرت یکی فهمید من چی میگم خاستگار یا پسرایی که هم سن خودمن یا پنج شش سال بزرگت ...

منم دقیقا همین جوری بودم.از خاستگارای همسن یا چند سال بزرگتر متنفر بودم.البته دلیل این موضوع رو الان فهمیدم که بابام با مامانم همسنن مامانم به معنای واقعی کلمه ۳ تا بچه بزرگ کرده.بابامم به اندازه منو خواهرم زحمت داشته برا مامانم.برا همین من دلم میخواست تو ازدواج تکیه گاه داشته باشم نه ی بچه که بزرگش کنم و دقیقا همینم شد.شوهرم ازم ۱۴ سال بزرگتره

منم دقیقا همین جوری بودم.از خاستگارای همسن یا چند سال بزرگتر متنفر بودم.البته دلیل این موضوع رو الان ...

چقدررر جذاب خوشبخت بشی الهی منم پدر مادرم دوسال اختلاف دارن میفهمم دقیقا چی میگی

الان اکی زندگی به خاطر اختلاف سنیتون مشکلی نداری؟؟؟

چه راحت همتون از فراموشی حرف میزنین مگه عاشق نشدین😢

خب بشیم مگه هر کار دلمون بخواد باید بکنیم. من هم عاشق شدم به صلاح نبوده خانواده گفتن ولش کن منم ولش کردم زمان برد ولی حل شد الان میخندم به خودم

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
چقدررر جذاب خوشبخت بشی الهی منم پدر مادرم دوسال اختلاف دارن میفهمم دقیقا چی میگی الان اکی زندگی به ...

به هیچ عنوان سر اختلاف سن مشکلی نداریم.در واقع اصلا مشکلی نداریم.فقط خانوادش مشکل ایجاد میکنن برامون اونم نه از طریق دخالت چون بهشون اجازه نمیده از راه سحر و جادو وارد میشن...

خب بشیم مگه هر کار دلمون بخواد باید بکنیم. من هم عاشق شدم به صلاح نبوده خانواده گفتن ولش کن منم ولش ...

پس چرا میخواد اگه اشتباهه اصلا سوال من اینه از کجا میشه فهمید درسته یا اشتباهه

الان بهش فکر نمیکنی ازدواج کنی یاد اون نمیافتی من خاستگار راه نمیدم چون فکر میکنم هم به اون خاستگار توهین کردم هم خیانت

به هیچ عنوان سر اختلاف سن مشکلی نداریم.در واقع اصلا مشکلی نداریم.فقط خانوادش مشکل ایجاد میکنن برامون ...

چه خوب که اختلافی ندارین انشالله همیشه همینجور بمونه❤ خانوادشم بسپار به خدا

پس چرا میخواد اگه اشتباهه اصلا سوال من اینه از کجا میشه فهمید درسته یا اشتباهه الان بهش فکر نمیکنی ...

نه بابا بهتر از اون اومد البته با اونم ازدواج نکردم ولی فکر اون کلا رفت از سرم ببین بشین معیاراتو بنویس بدون در نظر گرفتن شخص خاصی ببین این چقدشو داره. به ندای قلبت گوش کن 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚