2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 143 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارە منم این جوری شدم میگن روپشت بخابی میان نگو خیلی بدە انگار یە نفر اومدە روسینت نشستە دارە خفت میک ...

اینو تازه شنیدما راسته میگن ازهرکسی ی چیز تازه یاد بگیر ممنون ازت

کاش بیان سراغ من شانس ندارم ک

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
ببین من صداشون میکنم میگم جن ها بیاید من دوست دارم ببینمتون ولی نمیان  مادرشوهرم یه دفعه به من ...

طفلی شوهرت ولی اینم جای تعجب داره ک ب عهدشون پایبندن ولی من حستو کاملا درک میکنم چون همدردیم

اینو تازه شنیدما راسته میگن ازهرکسی ی چیز تازه یاد بگیر ممنون ازت کاش بیان سراغ من شانس ندارم ک

خواهش عزیزم ولی همیشه نمیان و این کە خونە باید جن داشتە باشە

بیا ای برگ پاییزی گمانم باتو همدردم......
نمی تونی ببینیشون خدشونو نشون نمی دن کە فقت عضیت می کنن

اگه بخوان میتونن خودشونو بت نشون بدن اشکال نداره کاش سرمن میومد اذیتشونم شیرینه ازروعلاقم میگما نگین این دختر دیوونس

خواهش عزیزم ولی همیشه نمیان و این کە خونە باید جن داشتە باشە

خوب اگه اینطوره پس خونه مام داره چون داداش واجیم دیدنش ولی من ندیدم

اگه بخوان میتونن خودشونو بت نشون بدن اشکال نداره کاش سرمن میومد اذیتشونم شیرینه ازروعلاقم میگما نگین ...

خالم دیدە بودش می گفت عصر از خاب پریدم یکی تو خواب داشت خفم میکرد دیدم جنە رفت کنار پنجرە نشست می گفت شبیح میمون بود پشمالو کتولە ولی سبز رنگ بود رفت کنار پنجرە یهو غیب شد

بیا ای برگ پاییزی گمانم باتو همدردم......