2777
2789
عنوان

جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 143 پست
عزیزم نکن ابدن نکن گناهە ارتبات با اجنه تو قران اومدە روش تکید شدە واسە خودت خوب نیست

میدونم عزیز منم نگفتم میخوام احضارشون کنم درسته چرا دروغ دلم میخواس ولی ترس زیادی نمیذاش اینکارو کنم هنوزم میترسم مثل چی ولی میخوام ببینمشون اینجوری ک خودشون بیان سراغم همین

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت پیشنهاد میکنم هر شب فیلم ترسناک جن و شیطان و اینارو ببینی.🤦🤦🤦 دوستم علاقه ی خاصی به اینجور ف ...

پیشنهادخوبی بود برای دوستت متاسفم ولی من فیلمشونم میبینم ولی میخوام حسشون کنم نمیدونم چرا این ی علاقس همین

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
نه تا بحال نشنیدم

آیت اله بهجت یه دفعه میره کربلا میره خونه یکی از آشناهاشون اونجا بخابه فامیلشون میگه اینجا نخاب اینجا پر از جنه ولی ایشون قبول نمیکنن و نمیترسن و همونجا میخابن نصف شب میبینن صدای پچ پچ حرف زدن میان یواشی زیر چشمی نگاه میکنن میبینن جنا از بالای در دارن میبیننش و به هم میگن این آدم به اندازه یه لشگر خدا میمونه ولش کنیین بیاین بریم 

آیت اله بهجت یه دفعه میره کربلا میره خونه یکی از آشناهاشون اونجا بخابه فامیلشون میگه اینجا نخاب اینج ...

منم نماز میخوندم قران نمیخوندم ولی خب نمازامو میخوندم مرتب

خدایاکمک