gggggjigjm مدیر عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52968 عنوان یبوست .. | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست ببخشید اینو میگم معذرت میخام من چند روزه یبوست شدم هر روز اجابت مزاج دارم ولی خب سفته و خشکچیکار کنم بهتر شه ؟کسی هس مثل من باشه راه حل دارید بگید ممنون 1399/12/12 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میخک،چشمبراه عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 10075 من خودم عری نعنا رو با نبات میزارم میجوشه و میخورم خیلی خوبه البته من سیر خوردم کلا یبوستم خو ... شما یبوستتون از سردیه که اینا رو میخورین اثر خوب دارهبرای گرم مزاج ها این ها بیچاره کننده اس ⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ❌ﺳﺨﺘﻰ❌ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
مهدیهمهدی عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 2369 دارم ولی عمرا 😵😵تصورشم سخته خب من دیگ داشتم میمیردم مجبور شدم 😂 فان مع العسر یسرا... مطمعنم ک اروم میشم ی روز (:
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 شما یبوستتون از سردیه که اینا رو میخورین اثر خوب داره برای گرم مزاج ها این ها بیچاره کننده اس دیگه زیاد اطلاعات ندارم فقط میدونم اینا درستم کرد متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍