2789
عنوان

یبوست ..

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 32 پست

سبزیجات پخته خام 

اب 

کم کردن کربوهیدرات و چربی و فست فود و شیرینی 

فعالیت ورزشی داشتن

آرامش روحی و روانی

استفاده از توالت فرنگی

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عرق نعنا یبوست زاست😐😐

نه من که میخورم خیلی خوبه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
خالی بخورم تا تو چایی چیزی ؟ تاثیر داره !

نعنا نخوری ها...

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
خالی بخورم تا تو چایی چیزی ؟ تاثیر داره !

من خودم عری نعنا رو با نبات میزارم میجوشه و میخورم خیلی خوبه 

البته من سیر خوردم کلا یبوستم خوب شد قبلا افتضاح بودم

اوایل دوسه حبه ناشتا میخوردم و با ناهار و شام هم میخوردم و حالا که خوب شدم فقط یه حبه ناشتا میخورم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

۱. غذات رو خیلی خوب بجو هر لقمه بسیار کوچک رو ۶۰ بار

۲. تره بیاد جزء سفره ات

۳. خنکی بخور مثل عرق شاه تره و کاسنی

عناب و کاهو و سرکه و انواع میوه

۴. ماکارونی ماهی انار برنج و نان و سیب زمینی نخور

چند روز با میوه سیر شو

پر هلو بخر بخور 

اگه سوپ بخوری یه چند روز خیلی بهتره. سوپی که پوره شده باشه... 

خوراکی های گرم و خشک مثل انواع ادویه جات و سیر ممنوع

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

خاکشیر رو شربت کن بخور 

با سرنگ (سوزنشو دربیارها با جای پلاستیکیش) 1 دونه بزن به مقعد (ببخشید) 

بیا دراز بکش بعد از 10 دیقه که کیوی و.... اونایی ک گفتم خوردی برو دستشویی اون دردی ک موقع خشکی میکشی کم میشه راحت میاد 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️