2777
2789
عنوان

شنیدم دعای نی نی سایتا میگیره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست
برات ایت الکرسی میخونم🌷

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
فدات شم انشالله خدا خیرت بده 

ب ارزوهای قشنگ میرسی فورا ن ولی حتما

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که مشکلت حل بشه و تا عید پا سفره عقد باشی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
چشم اسی جونم از ته دل برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن بابام تو اتاق عمله 😔😔😔

فدات شم الهی زودتر حال بابات خوب شه به حق امام رضا 

ان شاا... حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باشه و حاجت روا بشی لطفا برای امضای منم دعا کنین توروخدا😢 منتظ ...

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی خیر ببینی خوشبخت شی به حق امام رضا حاجت روا 

انشاءالله عزیزم ، که زودتر خوشبخت بشی 

انشالله خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی 

برات امن یجیب خوندم😍

خدا خیرت بده و خوشبخت شی به حق امام رضا 

برا منم همین دعا رو بکنین ،ان شاالله مشکلشون حل بشه و به خوبی و خوشی عقد کنین

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی چشم حاجت روا 

فدات شم الهی زودتر حال بابات خوب شه به حق امام رضا 

قربون دل مهربونت اسی جونم انشاالله تو هم به زودی بهترین خبر زندگیتو بشنوی 

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
قربون دل مهربونت اسی جونم انشاالله تو هم به زودی بهترین خبر زندگیتو بشنوی 

خدا از دهنت بشنوه خوشبخت شی الهی حضرت فاطمه نگهدار خودت و زندگیت باشه