2777
2789

بیان برام دعا کنن التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین  مشکل عشقم حل شه و تا عید عقد کنیم خواهش میکنم حضرت فاطمه حاجت دلتون رو بده تورو خدا هر کی دعا کرد لایک کنه براش دعا کنم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم

فدات شم انشالله خدا خیرت بده 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

انشاءالله عزیزم ، که زودتر خوشبخت بشی 

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
من خيلي به دعاي بچه هاي سايت معتقدم❤️

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا خدا کنه واسه منم جواب بده 

آمین

فدات شم انشالله خدا خیرت بده 

چشم اسی جونم از ته دل برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن بابام تو اتاق عمله 😔😔😔

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ایشاالله حاجت ات رو بگیری ...برای منم دعا کن یک بخت خوب قسمتم کنه ممنون....برات صلوات فرستادم

دورت بگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا هر چی زودتر عروس شی 

ان شاا... حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باشه و حاجت روا بشی

لطفا برای امضای منم دعا کنین توروخدا😢 منتظر دوتا معجزه ام  دعا کنین خدا جوری دستمو بگیره که فقط اشک شوق و ذوق بریزم از خوشحالی🙏🏻

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹