2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم خیانت میکنه!!!

343 بازدید | 17 پست

۸ساله ازدواج کردیم و یه بچه دارم.شوهرم ۳۰سالشه من ۲۴.شوهرم کلا چند وقته مشکوک میزنه خیییییلی حس بدی دارم .رابطه .....خییییلم کم شده و دکترم نوبت میگیرم نمیره یعنی براش اهمیت نداره وهی بهونه میاره .وضع مالیشم خوبه و تاجایی ک میدونم هیچ مشکلی نداره.همش سرش تو گوشیه و جمعه ها بجای اینکه کنار ما باشه هی بهانه میاره ک بره مغازش و اون جمعه ای ک کنار ماباشه اعصاااابش💩

واقعا خسته شدم باهاش حرف میزنم توجه نمیکنه و میگه هرجور دوس داری فک کن.منم طرفش برم همش غر میزنه از سرکار میاد من باروی باز استقبال میکنم ولی اون بی حوصله.اصلا مریض شدم با این رفتاراش اصلا بهم توجهی یا محبتی نداره من هم برم سمتش تو قیافست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ،اینو به خیلی ها گفتم:

گاهی این بی مهری ها،برای اینه که ما به خودمون بیایم.که برای هدف بزرگتری آفریده شدیم و محبت واقعی و عشق واقعی فقط برای خداست.

بزار یک ثابت رو تو دنیا برات بگم که خییییلی مهمه☝️ : رابطه ی خودتون رو با خدا اصلاح کنید تا خداوند هم رابطه ی شما رو با دیگران اصلاح کنه.

اصلاح رابطه با خداوند هم به اینه که عاشقش باشی و به دستوراتش عمل کنی.💜

زندگی واقعی ما هنوز شروع نشده.دنیا اساسا اِصالتی نداره،همه خبرها ،اون دنیاست.😇

تو اینطوری به موضوع نگاه کن که:همه ی این اتفاقات برای من چیده شده ،تا من به خودم بیام و دلم رو به دنیا نبندم.🤔

خلق را با تو بد و بدخو کند

تا تو را یکباره دل آن سو کند.

باور کن، اگه انسان همتش آخرتش باشه،دنیا ذلیلانه دنبالش میاد:این روایت از معصوم هست.✍

ببین گلم،اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: موانع استجابت دعا رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

متاسفانه باید بپذیرم  که  خیانت خیلی زیاد شده 

از چت و تایپ  و لاس زدن و  .. گرفته تا خیانت جنسی و ..

شماهم خیلی زود ازدواج کردین   بعد ۸ سال  حتما زندگی واسش  جذابیتشو از دست داده  دنبال تنوعه 

خدا لعنت کنن  دختر و زنهایی رو ک وارد زندگی مرد متاهل میشن