2777
2789
عنوان

چقد فساد زیاده شده :/ ی چی تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 129 پست
منم همچین قضیه ای رو از پسرعموم شنیدم که دوستش با یه دختره رفیق میشه همه جا باهم میرن کلی پارتی و مه ...

یه عالمه از این چیزا دیدم ولی هنوز نمیتونم هضم کنم واقعا

این پسره هم میگفت بعد از اون دیگه با کسی دوست نشدم.. ولی همین ک رفته رابطه داشته حالم ازش بهم خورد

آره دیگه اون دختره که ماشینِ طرف رو دید فکر کرد خبریِ! حالا برلیانس همچین مالی هم نیستا! احمقن اح ...

😓😓😓😓خجالت میکشم از اینجور همجنسام

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رو میشناسم ک چندین ساله دوست پسر داره و شوهرم داره...بهش یبار گفتم از خدا نمیترسی؟خیانت گناهه دلت بحال بچه ات نمیسوزه ک تو مادرشی؟برگشت گف ک کاری ک شده و گول خوردم دلمو ب یکی دگ باختم و راست میگی گفتم هنوزم دیر نشده توبه کن برگردد سمت زندگیت گف ک ن حالا فعلا همین شرایطو دوس دارم!من با شوهرم هم با اون!!!

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )

من فکر میکنم اگر این اقا واقعا راست گفته باشه و اون خانم متاهل بوده باشه، خود این اقا هم خبر داشته، این حرفاشم واسه اینه که اگه یه وقت شما متوجه قضیه شدی فکر نکنی چقدر وقیحه... معلومه دروغ میگه. 

آخه مرد ذاتش اینجوره که جنبه نداره کسی اول براش پیش قدم شه،  به اصطلاح مرد دوس داره طالب باشع ...

جنبه که ندارن ولی بازم دنبال همین زنای ولنگو باز میرن که بهشون امار میدن و اخرشم میگیرنشون

جنبه که ندارن ولی بازم دنبال همین زنای ولنگو باز میرن که بهشون امار میدن و اخرشم میگیرنشون

میرن میگیرن که تا آخر عمر بزنن تو سرشون که همه زنا کشته مرده من بودن و منت میذاره باهاش ازدواج کردن. 

البته اگه واقعا بگیرن! 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
میرن میگیرن که تا آخر عمر بزنن تو سرشون که همه زنا کشته مرده من بودن و منت میذاره باهاش ازدواج کردن. ...

اون زنا نمیشینن تو سری بخورن

سریع یکی دیگرو پیدا میکنن طلاق میگیرن کلیم پول شوهره رو ب جیب میزنن میرن با ی پسر مجرد ازدواج میکنن دوباره

تو اینترنت خوندم یه پسره با یه زن متاهل دوست شده بوده و زنه همش از بدی شوهرش می گفته که چه دیوی بوده خلاصه با هم رابطه داشتن بعد که پسره شوهره رو می‌بینه که چه آدم با شخصیتی هست حسابی شوک میشه

اون زنا نمیشینن تو سری بخورن سریع یکی دیگرو پیدا میکنن طلاق میگیرن کلیم پول شوهره رو ب جیب میزنن می ...

آره دیگ اینجوره 😪

یه عالمه از این چیزا دیدم ولی هنوز نمیتونم هضم کنم واقعا این پسره هم میگفت بعد از اون دیگه با کسی د ...

ببین به این چیزا فک نکن متاسفانه الان پسر سالم و چشم و گوش بسته که رابطه رو تجربه نکرده باشه رو کمتر پیدا میشه کرد ....

مهم ذات اون پسره بنظرم، خودم دوس پسر داشتم قبل ازدواج و باهاش تقریبا راحت بودم ولی رابطه نداشتم خداروشکر ضربه هم خوردم از اون رابطه دوستی ولی خب من به عشق ازدواج باهاش بودم اون برا سرگرمی منو میخواست ....

الان با یکی دیگه ۵ ساله ازدواج کردم و خوشبختم خداروشکر ولی همیشه از خدا میخوام منو ببخشه بابت نادونیم .....

گذشته ی آدما رو به پای نادونیشون بذار مهم آینده هس که خطا نرن . ..

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
پسرا چرا سمت دخترای خوب نمیرن؟ همش با همینا میپرن بعد ک میفهمن زنه چجور ادمیه تازه شکست عشقیم میخورن ...

چون اولا لیاقتشون همینه بعدم به خدا دروغ میگن مادنبال دخترچشم وگوش بسته ایم و این حرفا بایه دختر چشم وگوش بسته ام که ازدواج کنن چون انقدرازاین خیابونیا دیدن بازم برمیگردن سمت اونا چرا چون اون چشم وگوش بسته بدبخت نمیتونه عشوه گری اونارو بکنه براشون تجربه شخصیم اینجوریه شایدم اشتباهه نمیدونم 

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

اوضاع خیلی خراب شده ولی متاسفانه ماها انگار نمیخوایم به خود مون بیایم.  کم کم دارن ایرانو میکن ...

😐😐😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞