2777
2789
عنوان

چقد فساد زیاده شده :/ ی چی تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3040 بازدید | 129 پست
😐😐😐😐

چیه عزیزم. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چیه عزیزم. 

هر چیزی رو ب کشورلی دیگه ربط ندید اونا فرهنگشون اینه راضین دوست دارن اینجور زندگی کنن همونجوری ک ما اینجا بزرگ شدیم و این چیزا واسمون پذیرفتنش سنگینه اونا دوست دارن ک اینجور باشن و ب ما ربطی نداره فرهنگ هر کشوری چجوریه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چیزی رو ب کشورلی دیگه ربط ندید اونا فرهنگشون اینه راضین دوست دارن اینجور زندگی کنن همونجوری ک ما ...

نه من کاری به فرهنگ اونا ندارم. 

میگم ما داریم مثل اونا میشیم. 

راه اونارو پیش میگیریم. همین 😅

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

[QUOTE=179238182]نه من کاری به فرهنگ اونا ندارم.  میگم ما داریم مثل اونا میشیم.  راه اونارو پیش میگیریم. ...[/QUکجا ما داریم مثل اونا میشیم از کاه کوه نسازید لطفا 😐😐

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

یکیو میشناسم میخواست هقد کنه پسره به صورت سنتی میخواست بره کت شلوار عقد بخره از شهر ی که دوست دختر متاهلش توش زندگی میکرد ویه بچه داشت زنه برادای پسره نزاشتن بره

زنه شوهرش انکار راننده بوده هر وقت میومد خونه به پسره میگفت اومد اومد قطع کن....

عکس زنه تا مدت ها بعد عقد تصویر زمینه گوشی پسره بود...

الانم هزار و یک مشکل داره با زنش اکن پسر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
[QUOTE=179238182]نه من کاری به فرهنگ اونا ندارم.  میگم ما داریم مثل اونا میشیم.  راه اونار ...

روند رو نگا. تو 5 سال از این رو به اون رو شده همچی. 

هر روز یه قله دیگ فتح میشه. 

😁

روند رو نگا. تو 5 سال از این رو به اون رو شده همچی.  هر روز یه قله دیگ فتح میشه.  😁

نگران نباش قله کمتری فتح میشه اگه هر چیزی ک تو کشورمون اتفاق میافته ب کشورای دیگه نسبت ندیم

نگران نباش قله کمتری فتح میشه اگه هر چیزی ک تو کشورمون اتفاق میافته ب کشورای دیگه نسبت ندیم

منظورت اینه اونا بهترن و من این فسادا رو به اونا نسبت ندم😅 

منظورت اینه اونا بهترن و من این فسادا رو به اونا نسبت ندم😅 

عجب....صحبت کردن با شما مثل اب تو هاون کوبیدنه و ترجیح میدم بیشتر از این با شما وارد بحث نشم.. ب افکارتون ادامه بدید موفق باشید 

عجب....صحبت کردن با شما مثل اب تو هاون کوبیدنه و ترجیح میدم بیشتر از این با شما وارد بحث نشم.. ب افک ...

ای بابا من فقط خواستم منظورتون بدونم. 

چرا ناراحت شدین؟ 

😓