2777
2789

بگین

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم و خواهرم درد و دل و روانشناسی ...

با زنداداش کوچیکه خرید و.

بزرگه غیبت فامیل

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بحث من 😐ته همه ی بحثا بمن ختم میشه

سقوط این کشوررو میزارن وسط تهش هرطور شده بمن ربطش میدن

از خشکسالی میگن تهش بمن میرسه

از ترامپ میگن تهش بمن میرسه

نمیدونم چ سریه 😂چرا من انقد مخالف دارم😂

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

منم و خواهرم درد و دل و روانشناسی ...با زنداداش کوچیکه خرید و.بزرگه غیبت فامیل

غیبت نکنید بقیش خوبه

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

غیبت نکنید بقیش خوبه

اطلاعات از فامیل میده آخه میره و میاد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بحث من 😐ته همه ی بحثا بمن ختم میشه سقوط این کشوررو میزارن وسط تهش هرطور شده بمن ربطش میدن از خشکسال ...

😂 سر نخواستند دعپاش

😂 سر نخواستند دعپاش

توهمین مایه ها😂😂🤣

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بحث من 😐ته همه ی بحثا بمن ختم میشه سقوط این کشوررو میزارن وسط تهش هرطور شده بمن ربطش میدن از خشکسال ...

چون

سوگولی از راه میاد، با ساز و آواز 😂😉

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

چون سوگولی از راه میاد، با ساز و آواز 😂😉

😂😂😂🤦🤦واقعا نمیدونم قضیه چیه

مثل من گلی.. تهش به ما ختم میشه😂✌غصه نخوریااا😉

همیشه سعی کردم از حاشیه بدور باشم ولی همیشه حاشیه میگه بیابغلم بیابغلم

همیشه سعی کردم از حاشیه بدور باشم ولی همیشه حاشیه میگه بیابغلم بیابغلم

ملت عشقشونو بغل میکنن..ما چیو 😂😂😂

هی حاشیه حدقل خوشتیپ شو بیا بغلمون😂😂.

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️