2777
2789
عنوان

به چه زبونی بگم دیگه چراواقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست
محافظ داشته باشی هیچ بلایی سر وسایلت نمیاد نترس .... برا آبم من یه بطری بزرگ دارم اب ریختم گذاشتم ی ...

دعا کنید بریم خسته ام

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله شکر که پول اجاره نمیدیم .ولی ارامش خیلی چیز مهمیه.که من ندارم اینجا

اره دیه تو خونه مشترک ادم ارامش نداره.هر لحظه اتفاقی میوفته

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مام زیاد آبمون قطع میشه پیش میاد خودتو ناراحت نکن سر این چیزا 

اینا جز کوچیکی از مشکلاته.وقتی اومدن خواستگاری گفتن ماهرچی داریم مال پسرمونه.تک پسره اخه.الان میبینم هیچ نداره شوهرم هیچ.هرازگاهی میگن برید ازخونه بیرون .دختراش سهمشونو میخوان.ماشینو فروختیم باباش میگه پولشو خوردین بیارینش.یعنی شوهرم واقعا بی کسه خیلی دلم براش میسوزه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اره دیه تو خونه مشترک ادم ارامش نداره.هر لحظه اتفاقی میوفته

ان شاالله به زودی زود میریم ازاینجا هم شما هم ما

ان شاالله به زودی زود میریم ازاینجا هم شما هم ما

انشاالله 😍❤️

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اینا جز کوچیکی از مشکلاته.وقتی اومدن خواستگاری گفتن ماهرچی داریم مال پسرمونه.تک پسره اخه.الان میبینم ...

بمونید تو‌اون خونه باهاشون کلکل نکنید پول پس انداز کنید ببینید چی میشه 😔😔مدارا کنید فعلا خدا بزرگه

بمونید تو‌اون خونه باهاشون کلکل نکنید پول پس انداز کنید ببینید چی میشه 😔😔مدارا کنید فعلا خدا بزرگه

اصلا اهل کل کل نیستیم.احترام میزاریم زیاد.یه بار نشده دعوا کنن باهام من جوابشونو بدم.ولی نمیدونم چراباما بدن.ازاون ور دختراشون دعوا میکنن باهاشون وبی احترامی باز خیلی هواشونو دارن