2777
2789
عنوان

به چه زبونی بگم دیگه چراواقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 37 پست
حتما برای وسایل برقی از محافظ ولتاژ استفاده کن

الان یهو انگار همه چی اتصالی پیدا کرد وحشت کردم.خو یه خبر بدن واقعا اینقدر سخته؟

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقل بودن چیز دیگه اس واقعا

اره.من که دیگه خسته شدم از ۹۵ اینجاییم.

موقعیتشم داشتیم بسازیم بریم.بخاطر خواهرش که مجرده و تنهاس و طبقه پایین ،شوهرم گفت نمیسازم.

حالا اون پول خرج شد هیچی هم نداریم😢

حداقل ساخته بود میشد سرمایه😔به حرفم گوش نمیده.همشم ضرر میکنه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
مگه چقدر لوله کش میاد ؟؟ به خودشون بگو اینو حتما 

این هرچند وقت یکبار خونشونو تعمیر میکنن.یه بار داشتم میشنیدم داشتن میگفتن اون خوابه تنبل ولش کن.مگه خرسم تا ۱۲ بخوابم 

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
وقتایی که کار لوله کشی یا برقی دارن

اها فک کردم اکثرا اینجورین .خب تذکر بده بهشون کار دیگه ای که نمیتونی کنی

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
اره.من که دیگه خسته شدم از ۹۵ اینجاییم. موقعیتشم داشتیم بسازیم بریم.بخاطر خواهرش که مجرده و تنهاس و ...

نه ما شرایطشو نداریم شوهرم وارش هنوز درست نشده واقعا امتحان سختیه.مخصوصا برامنی که نه بی پولی میفهمیدم چیه نه کسی بهم میگفت بالا چشت ابروه

نه بهتون حق میدم متاسفم بابت رفتارشون

دعا کنید بریم ازاینجا

اها فک کردم اکثرا اینجورین .خب تذکر بده بهشون کار دیگه ای که نمیتونی کنی

دادم کو گوش شنوا باز کار خودشونو میکنن.جالب اینا فردا چیزی خراب شه میگن عروسمون بی عرضس خونه داری بلد نیست

نه ما شرایطشو نداریم شوهرم وارش هنوز درست نشده واقعا امتحان سختیه.مخصوصا برامنی که نه بی پولی میفهمی ...

منم همین.هر چی خواستم فراهم بود.خونه بابامم که بززززگ.حالا اومدم سوراخ موش😑

وای خو همینم خوبه.میلیا ندارن.باید بگیم خدایاشکرت.

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
محافظ وسایل برقی بخر حتما چیزی نمیشه وسایلات موقع برق رفتن برا آبم همیشه یه کم ذخیره داشته باش لنگ ن ...

خو چه میدونم کی قط میکنن یهو نا غافل

منم همین.هر چی خواستم فراهم بود.خونه بابامم که بززززگ.حالا اومدم سوراخ موش😑 وای خو همینم خوبه.میلی ...

الحمدلله شکر که پول اجاره نمیدیم .ولی ارامش خیلی چیز مهمیه.که من ندارم اینجا

مگه هرروز لوله کشی و کار برق دارن الکی حرص نخور بابا تو یه ساختمون خب سختی های خودشم داره دگ

بحث احترامه بحث اینه ما رو اصلا ندید میگیرن انگار نه انگار مااینجا زندگی میکنیم.باید خبر بدن

خو چه میدونم کی قط میکنن یهو نا غافل

محافظ داشته باشی هیچ بلایی سر وسایلت نمیاد نترس ....

برا آبم من یه بطری بزرگ دارم اب ریختم گذاشتم یه گوشه برا مبادا ...چن روز یه بارم پرش میکنم ابشو عوض میکنم