2777
2789
عنوان

به چه زبونی بگم دیگه چراواقعا

207 بازدید | 37 پست

طبقه دومم خونه پدرشوهر.سندنداره طبقه بالا اب وبرق مشترکه ‌یهو بی خبر قطع میکنن وقتی کاری دارن.من دارم کارمیکنم وسط کار میبینم اب وبرق نیس.تذکر دادم بهشون ولی بی فایده.تواین گرونی وسایلم بسوزه برام میخرن؟خدایا فرجی کن بریم ازاینجا 😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

فرجی کنه ماهم بریم☹️

ایشششش.بریم و خواهر پا نشه دنبالمون بیاد باز☹️😫

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا قطع مکنن

مثلا لوله کشی کاربرقی چیزی دارن

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
فرجی کنه ماهم بریم☹️ ایشششش.بریم و خواهر پا نشه دنبالمون بیاد باز☹️😫

مستقل بودن چیز دیگه اس واقعا

خدا بهت صبر و اعصاب فولادین بده

الهی امین .شوهرم خیلی مرد خوبیه الحمدلله خیلی واقعا ولی ازبس کشیدم از خونوادش میگم کاش ازدواج نمیکردم

چه عجیبن خوب چرا قط میکنن

وقتایی که کار لوله کشی یا برقی دارن

مثلا لوله کشی کاربرقی چیزی دارن

مگه هرروز لوله کشی و کار برق دارن الکی حرص نخور بابا تو یه ساختمون خب سختی های خودشم داره دگ

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊