2777
2789
ترس نداره چند ثانیه اس مامانم خیلی‌ استرس داشت واسش زیاد تو بینی رو فرو نبردن  ولی خیالت راحت ...

اینم هست کجا باید برم تنهام موندم چ کنم اصلا خدایا 

میشه برام دعا کنید؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ اینطور باشه که همین کار رو میکنم میترسم از حلق و بینی اصلا میترسم برم بیمارستان ازمایشگاه خصوصی م ...

اصلا ترس نداره،درد هم نداره، یه ذره اذیت میشی مال بینی رو 

خون نده، به درد نمیخوره، دقتش پایینه، اگه برای محل کار هم میخوای خون رو قبول نمیکنن

نه عزیزم چه حرفیه می‌زنید.. اگر اینجوری بود کلا نمیگرفتن.. آزمایشگاه معروف و تخصصی باید برن برای این ...

برو مقالات علمی خارجی رو بخون، آزمایش خون اصلا سندیت نداره، ربطی هم به کیفیت و اعتبار آزمایشگاه نداره، خطاش بالاس واسه کرونا

همه جای دنیا تست اصلی از حلق و بینی هست

از کجا میان میگیرن؟ شماره ای چیزی داری؟

آزمایشگاه کیوان، سرچ کن سایتشو میاره

اینترنتی درخواست میدی، یه نفر میاد خونه تست میگیره، فقط یه پول اینو اضافه میگیره، هزینه اش فرقی نداره

هیچ علائم دیگ ای ندارم تهرانم 

خب پس چرا گریه میکنی...؟ اگه گرفته ام باشی خفیفشو گرفتی که با استراحت و رعایت خوب میشی...یه سرچ کن خودشون میان تو خونه ازت تست می گیرن...خیلی ام راحته...

ممنونم عزیزم

گلم نگران نباش انشالله که کرونا نیس اگه هم باشه زود خوب میشی دکتر شوهرم میگفت اینهمه که کرونا رو بزرگ کردن واقعا اینطور نیس یه جور سرماخوردگی دیگه بدنتو تقویت کن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی