من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
من ۶ماهه تو اقدامم هرکی ازم میپرسه بچه نمیخوای میگم ن بچه میخوام چیکار یعنی از دروغ گفتن خسته شدم یک ...
نباید توجه کنی ب حرف مردم من خودم 7 ساله ازداوج کردم 1 سالو نیمه اقدام کردم بعد 2 ماه پیش حامله شدم ک متاسفانه نموند سقط شد هرچی خدا بخواد عزیزم ما ک حکمتشو نمیدونیم توام اگ پریودات منظمه نگران نباش انشالله ب زودی حامله میشی ی برنامه ایمپو هست نصب کن روز تخمک گذاریتو بهت میگه خیلی برنامه خوبیه
نباید توجه کنی ب حرف مردم من خودم 7 ساله ازداوج کردم 1 سالو نیمه اقدام کردم بعد 2 ماه پیش حامل ...
عزیزم انشاءالله شماهم به زودی ی نی نی خوشگل خدا بهت بده ...نمیدونم من شاید چون هم جاری و هم خواهرشوهر بچه دارن و من ندارم اینجوری شدم هروقت میرم خونه مادرشوهر اونا دنبال بچه هاشونن و من هیچی ی حالی میشم.از طرفی هم هرکسی میرسه به آدم و میپرسه چندروز پیش ی دختر ۴۰وخورده ای که هنوز شوهرم نکرده با طعنه ازم پرسید خیلی دلم شکست
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
عزیزم انشاءالله شماهم به زودی ی نی نی خوشگل خدا بهت بده ...نمیدونم من شاید چون هم جاری و هم خواهرشوه ...
ممنون عزیزم ❤️ میدونم عزیزم این مسائل برای همه هست چندین بار ب من توروم گفتن تو نازایی و چقد گفتیم بچه بیار و نیاوردی حالا ببین 💔.... انقد از این حرفا بهم گفتن ک دیگ از همه متنفر شدم درحالی ک من فقط 1 سالو چن ماه اقدام کردم اینا میگن ن تو 4 5 ساله اقدام کردی... خدا لعنت کنه کسیو ک دل کسیو میشکنه💔با این حال دیگ برام مهم نیس 😊 مردم کارشون دخالته پس توجه نکن