2777
2789

۹۰ درصد امکانش هست

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۶ماهه تو اقدامم هرکی ازم میپرسه بچه نمیخوای میگم ن بچه میخوام چیکار یعنی از دروغ گفتن خسته شدم یک ...

نباید توجه کنی ب حرف مردم من خودم  7 ساله ازداوج کردم 1 سالو نیمه اقدام کردم بعد 2 ماه پیش حامله شدم ک متاسفانه نموند سقط شد هرچی خدا بخواد عزیزم ما ک حکمتشو نمیدونیم توام اگ پریودات منظمه نگران نباش انشالله ب زودی حامله میشی ی برنامه ایمپو هست نصب کن روز تخمک گذاریتو بهت میگه خیلی برنامه خوبیه

نباید توجه کنی ب حرف مردم من خودم  7 ساله ازداوج کردم 1 سالو نیمه اقدام کردم بعد 2 ماه پیش حامل ...

عزیزم انشاءالله شماهم به زودی ی نی نی خوشگل خدا بهت بده ...نمیدونم من شاید چون هم جاری و هم خواهرشوهر بچه دارن و من ندارم اینجوری شدم هروقت میرم خونه مادرشوهر اونا دنبال بچه هاشونن و من هیچی ی حالی میشم.از طرفی هم هرکسی میرسه به آدم و میپرسه چندروز پیش ی دختر ۴۰وخورده ای که هنوز شوهرم نکرده با طعنه ازم پرسید خیلی دلم شکست

خداکنه عزیزم برام دعا کنید

چشم حتما برو دیگه به فکر سیسمونی  باش

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
عزیزم انشاءالله شماهم به زودی ی نی نی خوشگل خدا بهت بده ...نمیدونم من شاید چون هم جاری و هم خواهرشوه ...

ممنون عزیزم ❤️ میدونم عزیزم این مسائل برای همه هست چندین بار ب من توروم گفتن تو نازایی و چقد گفتیم بچه بیار و نیاوردی حالا ببین 💔.... انقد از این حرفا بهم گفتن ک دیگ از همه متنفر شدم درحالی ک من فقط 1 سالو چن ماه اقدام کردم اینا میگن ن تو 4 5 ساله اقدام کردی... خدا لعنت کنه کسیو ک دل کسیو میشکنه💔با این حال دیگ برام مهم نیس 😊 مردم کارشون دخالته پس توجه نکن

واااای یعنی میشه انقدر دوس دارم برم لباس بچه بخرم

چرا نشههه خبر بده بهم هرچی شد😘😘😘❤❤❤