2777
2789
عنوان

حق با کیه

143 بازدید | 36 پست

هیچکس منو نمیشناسه تا اونجا که بتونم دقیق میگم واقعا آیا مشکل منم ؟شوهرم چند سال قبل ازدواج منو میخواست 5 ساله ازدواج کردم دو سال و نیمش خونه پدر شوهرم بودم چون گفت ندارم فعلا مستقل نشیم گفتم باش چون در آمدش زیاد نبود خرجم نمیکردیم خانوادم گفتن دخترمون جدا کنید با نارضایتی خونه گرفت داغون خودمون رنگش کردیم گفت پرتوقعی😕 زیاد با دوستاش میگرده بیاد خونه ناراحتی کنم میگه بد اخلاقی منم دیگه کاریش ندارم همیشه حرف حرف خودشه و اگر خلاف میلش چیزی گفته بشه شدیدا عصبانی میشه خیلی خودرای هست  ولی خیلی دوست داره بهش محبت بشه و تعریف ازش کنم کلا از رفتار من خوشش نمیاد من کم حرفم از همه چیزایراد میگیره و راضی نیست امشب بهم میگفت چرا سختته مهربان باشی😐😐😐 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر تو این تاپیکا میترسم نظر بذارم که درست نباشه حقش بیفته گردنم عذاب وجدان بگیرم🤕

چون خودم تجربه ای ندارم سعی میکنم چیزی نگم

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
من بیشتر تو این تاپیکا میترسم نظر بذارم که درست نباشه حقش بیفته گردنم عذاب وجدان بگیرم🤕

انقد ناراضیه ولی از طرفی خودش هر طور عشقشه رفتار میکنه نظر نده ولی بگو جای من بودی چکار میکردی

انقد ناراضیه ولی از طرفی خودش هر طور عشقشه رفتار میکنه نظر نده ولی بگو جای من بودی چکار میکردی

محلش نمیذاشتم ادم شه 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
شوهرت چرا این رفتارو میکنه

نمیدونم خودش هر کار میخواد میکنه هر طور بخواد رفتار میکنه قهوه خونه و رفیق بازی و به منم گیر میده من کم حرفم  وبهشم گیر نمیدم خیلی وقته

عزیزم خیلی کلی گفتی 

برخی موارد حتما باید در خودمون اصلاح و تعدیل رفتار بشه و خیلی تکنیک های رابطه رو یاد بگیریم 

خیلی موارد هم در طرف مقابل هست که خودش باید بخواد و شما باید کمک کنی برطرف بشه 

یک مشاوره زوج درمانگر باید برید باهم 

اگر تهران هستی دکتر حسین پور شهریار کلشتری رو من تایید میکنم

یک راه خوب دیگه هم هست ، اینکه مصاحبه های دکتر هلاکویی با موضوع مشابه خودت رو گوش کنی ، ببینی چی پیشنهاد میده و کمی الگو و ایده بگیری از حرفهایش