2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 36 پست
عزیزم خیلی کلی گفتی  برخی موارد حتما باید در خودمون اصلاح و تعدیل رفتار بشه و خیلی تکنیک های ر ...

ببین دلی من تلاش کردم تحمل کردم ساختم ولی طرف ناراصیه اصلن کشیدم کنار دیگه گیر نمیدم ناراحتی و قهرم نمیکنم  ولی میگه مهربانی برات سخته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین دلی من تلاش کردم تحمل کردم ساختم ولی طرف ناراصیه اصلن کشیدم کنار دیگه گیر نمیدم ناراحتی و قهرم ...

عزیزم در مورد الگوی شخصیتی قربانی کمی مطالعه کن 

باید مسائل رو حل کرد . نمیشه که منفعل بود و توقع اصلاح و بهتر شدن رابطه رو داشت !

رابطه زناشویی مراقبت لازم داره نه تسلیم

اوم میدونم چطوره تو خونوادم داریم ازاین مدلا همون فقط سکوت میکنیم 

سکوت که کردمممممممم آخه حقم خورده شده انگار من بدم و میگه عوض شو  مهربان باش من بد اخلاقم نیستم  ولی باب میلش نیستم  خاطر خواه من بوده این

چی چیه چکار کنم من کم حرفم ولی این شوهرم اعتماد بنفسم داغون کرده میگه عوض شو 

برو مشاور زوج درمانگر .... واقعا دکتر پور شهریار بسیار حاذق و باهوش هست . حتما کمک بگیری بیشتر مشکل حل میشه 

اگر همسرت اعتیاد . بیکاری.  دست بزن . خیانت نداره اصلا موضع سختی نیست واسه یک مشاور حاذق

عزیزم در مورد الگوی شخصیتی قربانی کمی مطالعه کن  باید مسائل رو حل کرد . نمیشه که منفعل ب ...

باشه  ولی خیلی تلاش کردم همیشه منو مقصر میدونه و منم میگفتم آره تا شاید ول کنه ولی هیچ چیز منو قبول نداره 

باشه  ولی خیلی تلاش کردم همیشه منو مقصر میدونه و منم میگفتم آره تا شاید ول کنه ولی هیچ چیز منو ...

به نظرم به حرف من گوش نمیکنی ! 

عزیزم من گوشیم تقریبا داره خاموش میشه ولی حتما باید با یکی یک دل سیر درد دل کنی

روی من میتونی حساب کنی اگر دوست داشتی

یا همینجا تاپیک بزن با بچه ها درد دل کن . ناراحتی هات رو دسته بندی کن که خودت ببینی واسه هر کدوم چه کار و چه راهی بهتر هست 

و بعد که دلت سبک شد به صحبتهای من که توی تاپیک واست نوشتم عمل کن حتما 

از اول که داغون بودیم هردو من تو شوک بودم از رفتاراش اونم از کل من متعجب بود من خودمو جمع جور کردم و ...

اول باید بفهمی مشکلتون باهم چیه بعدش راجیش حرف بزنید و هردو تلاش کنید درستش کنید

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
به نظرم به حرف من گوش نمیکنی !  عزیزم من گوشیم تقریبا داره خاموش میشه ولی حتما باید با یکی ...

تو همین تایپیکم صدات میزنم اتفاقا گوش میدم حرف گوش کنم ودوست دارم کسی راهنماییم کنه