2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 115 پست
وای من جات خجالت کشیدم عرق شرم کردم این چکاری بود

مرسی عزیزم من حال شرم کردن ندارم اونم واسه مادرشوهر پوووووووووووووووووووف

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
دیدن ویدئو منقلب شدن بوسیدن دست مادرشوهز دادن سجاده جهیزیه به مادرشوهر دیدن رفتار مادرشوهر(منقلب ...

😂 😂 😂 😂 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اون اشکای من کافرو مسلمون میکرد   ولی اینو یه زره به راه راست هدایت نکرد   &nb ...

چقد درگیر مادرشوهری....خداروشکر تو زندگیت تنها دغدغه ات نظر مادرشوهره....خدایی نکرده مشکل بزرگتر داشتی الان انقد درگیر نبودی

من روز مادر یه لباس برا مادرشوهرم بردم فرداش زنگ‌زد گفت خداوکیلی این چه آوردی خجالت نکشیدی؟میدم آقاج ...

همینه دیگه خوبی هم بهشون نیومده  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
من میخواستم غیر مستقیم پسش بگیرم گفتم سجاده خودمون رو شستم میشه تا فردا اونو بهم قرض بدی ولی اون گفت ...

وای چقدر زشت و ناپسند بوده کارت 

خیلی بد بوده کارت 

ن اجبار بود ک ببریش ن اجبار بود پسش بگیری 

مگه سه سجاده چقدره  ک بری پس بگیری 

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕
منم تا دو هفته صبر کردم ولی دیگه طاقت نیاوردم رفتم گفتم مادر جون سجاده رو کجا گذاشتی اونم گفت نمی خو ...

اوج بچه بازی... قبل از هرکاری بهش فکر کن.. جوگیر شدی کادو دادی... جو گیرتر شدی کادوتو پس گرفتی

شما به شدت کودک هستید اون زن رو کاری ندارم رفتار شما جوریه که بدنرین واکنش ها رو قطعا برانگیخته می ...

مرسی از توضیحاتت

دیدن ویدئو منقلب شدن بوسیدن دست مادرشوهز دادن سجاده جهیزیه به مادرشوهر دیدن رفتار مادرشوهر(منقلب ...

واقعا رفتار زشتی داشته.فکرشو بکنین.معلومه استارتر ثبات نداری

با بچه ها باید مث بچه ها رفتار کرد    

احمقانه  بود معذرت خواهیت 

احمقانه تر بود ک هدیه رو پس گرفتی 

احمقانه تر از این دوتا کارت اینه ک الان از این کاری ک کردی خوشحالی و احساس خجالت بهت دس نداده 

خیلی خودتو کوچیک کردی سجاده رو پس گرفتی انگار بچه  5 ساله ها

یه دختر شاد  اما سر ب هوا  اخلاق گوهی دارم اعصابم ندارم ولی واسه رفقام جونمم میدم   ، کار ب کسی ندارم کار باهام نداشته باشین. بی آزارم   ن  دنبال بحثم ن  دعوا  ولی ب نفع خودته باهام کل کل نکنی _ کاربری قبلیم تعلیق شد ولی نمیگم کی هستم  دوس دارم از قانون جذب سر در بیارم ولی نمی‌فهمم چی ب چیه پ همینجور پیش  میرم خدا منه 😕