2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2389 بازدید | 115 پست
هدیه رو که پس نمیگیرن😶 خیلی زشته این کار بهنظرم،  تو ام دیدی طلبکاره دیگه یاد میگرفتی چیزی ا ...

اخه هدیه ام جهیزیه خودم بود

اونا واسم جهیزیه نخریده بودن خوب حالشو گرفتم  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والااگه عروس مابامادرم همچین کاری میکردالان روبندداشت ازسرمایخ میبست

بفرستش اینجا تا یادش بدم  

یک عمر برای آن چیزی که میخواستی دست و پا میزنی...     تا اینکه آخر یه روزی بهش میرسی...       بعد،به خودت مینگری و می بینی یک عمر را زندگی نکرده ای...  حال جای زخم و شکستگی هایت را چطور می خواهی ترمیم کنی... 💔یک عمر دیگر را از کجا می خوای برای ترمیم زخمات پیدا کنی...   خیلیا زخمی از این دنیا رفتن شاید اینو ندونی💔
دیدن ویدئو منقلب شدن بوسیدن دست دادن سجاده جهیزیه دیدن رفتار مادرشوهر(منقلب نشده) پشیمان شدن از ...

مرسی از توضیحات کاملت    واییییییی

اخه هدیه ام جهیزیه خودم بود اونا واسم جهیزیه نخریده بودن خوب حالشو گرفتم    

شما به شدت کودک هستید

اون زن رو کاری ندارم

رفتار شما جوریه که بدنرین واکنش ها رو قطعا برانگیخته میکنه و اصطلاحا اون روی آدم بالا میاد

واقعا واقعا فکر میکنم هرچی هست از جانب توئه

یادابتداییمون افتادم بچه هابا یکی دوست میشدند یه وسیله یاخوراکیشونابهش میدادندبعدکه باهم دعواشون میش ...

با بچه ها باید مث بچه ها رفتار کرد  

سلام عزیزم اول که خوندم دیدم مثل خودمی که دل رحم ولی بعدش خراب کردی. من خودم به خاطر خدا میرفتم آشتی میکردم و میگفتم خدایا به خاطر رصای تو میرم و بعدشم به خاطر شوهرم و میدیدم تا من نرم اون نمیره و اذیت میشه ولی من بی عقلی این که چیزی ببرم فقط دوران عقدبود که چیزی می بردم و میدیدم قدرنمیدونه وارزشی قائل نمیشه ولی هیچوقت به خودم اجازه ندادم دوباره برم پس بگیرم فقط تجربه شدکه دیگه براش نبرم و کاری نکنم که خودم پشیمون بشم

چند سالته؟؟؟؟؟

29

کلا خیلی بچگانه و ناپخته و بی سیاست رفتار کردی اسی جان اولین قدم اشتباهت این بود که پامیشی میری از ک ...

حالا اون اشکای من کافرو مسلمون میکرد  ولی اینو یه زره به راه راست هدایت نکرد  

منم تا دو هفته صبر کردم ولی دیگه طاقت نیاوردم رفتم گفتم مادر جون سجاده رو کجا گذاشتی اونم گفت نمی خو ...

واااااا

این کارا چیه دختر؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺