2777
2789
😔😔

امیدت ب خدا باشه برا توام مث اون خانومه دلم روشنه فقط اروم باش و از شرایطو افکار استرس زا دور باش ک کوچولویی ک قراره تو بطنت رشد کنه هم بهش استرس وارد نشه همین برات ی انگیزه میشه واسه اروم شدنت روحت و مطمئنم جواب امیدت رو میگیری  بنظرم ی دختر کوچولو در راهه

امیدت ب خدا باشه برا توام مث اون خانومه دلم روشنه فقط اروم باش و از شرایطو افکار استرس زا دور باش ک ...

ممنون عزیزم انشالله ک بارداربشم 3ساله اقدامم ولی حس میکنم بچم پسر میشه نمیدونم چرا

خدایا شکرت بابت همه چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدت ب خدا باشه برا توام مث اون خانومه دلم روشنه فقط اروم باش و از شرایطو افکار استرس زا دور باش ک ...

ببخشید سوال میپرسما دیشب تا سه نصف شب دلم عین سیر سرکه می‌جوشید 

میگی یعنی رابطه سو بامن تموم می‌کنه ؟

و اینکه نهایت کی دوباره مثل قبل میشیم باهم؟؟

این روزا نه . چون یه اشکالی پیش میاد که کمی به تعویق میوفته....  مرتضی حس خوبی داره نگران نباش. ...

سلام خوبی میشه ب منم بگی کی عقدمه؟؟؟ ماه شعبان؟! یا کلا خراب میشه همه چی؟؟؟

سلام خوبی میشه ب منم بگی کی عقدمه؟؟؟ ماه شعبان؟! یا کلا خراب میشه همه چی؟؟؟

من حدسام بیشتر اشتباهه

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!

اینکه شما رو ریپ زدم خودم حالیمه لابد اشتباه میگی یا درست ❤

یه مشکلی براتون پیش اومده که عقد به تاخیر افتاده هنوز مشخص نیس کی عقد میکنین ولی تابستان ۱۴۰۰ به احتمال زیاد عقد میکنین

ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!

یه مشکلی براتون پیش اومده که عقد به تاخیر افتاده هنوز مشخص نیس کی عقد میکنین ولی تابستان ۱۴۰۰ به احت ...

بهار چی؟؟ خودم فکر میکردم بهار باشه...بازگشتش کی هست؟؟ دلتنگم هست؟؟

بهار چی؟؟ خودم فکر میکردم بهار باشه...بازگشتش کی هست؟؟ دلتنگم هست؟؟

بهار نیست تابستانه. بهار تصمیمات عقد صورت میگیره و تابستون همه چی تموم میشه. دلتنگت نیست ولی گاهی اوقات فکرت میکنه

بهار نیست تابستانه. بهار تصمیمات عقد صورت میگیره و تابستون همه چی تموم میشه. دلتنگت نیست ولی گاهی او ...

ممنونم عالی بودی ❤❤ ببخشید سوال اخرمم بپرسم ازت

حس پدر مادرش بهم چیه؟؟؟

ممنونم عالی بودی ❤❤ ببخشید سوال اخرمم بپرسم ازت حس پدر مادرش بهم چیه؟؟؟

پدرش آدم خوبیه. روحیه داره بدبین نیست. ولی مادرش کمی بهانه گیره

چطوری انقدر دقیق میگی؟؟؟؟  😐😐😐😐😐😐 عقد تیر ماهه؟؟؟

باخودش چندماهه قهرمممم...بازگشتش کی هست؟؟

وسوسم میکنی هی بپرسم شرمندم ببخشید 

میشه از منم بگی

پشیمونه از کات؟برمیگرده؟بهم زنگ میزنه؟

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

میشه واسه منم بگی

پشیمونه از کات؟برمیگرده سمتم؟زنگ میزنه بهم؟

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤