2777
2789
لاس میزنه ولی علاقه نه  حرف معمولی

سلام 

دختر خالم کنکور تجربی چی قبول میشه؟

من کنکور امسال داروسازی یا فیزیوتراپی کدوم قبول میشم؟

حس دختر خالم بهم چیه دوسم داره؟

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  دختر خالم کنکور تجربی چی قبول میشه؟ من کنکور امسال داروسازی یا فیزیوتراپی کدوم قب ...

پرستاری. دارو . دوس داشتن معمولی فعلا کنکور درگیرش کرده بعد کنکور شاید بتونی حسشو بیشتر کنی

آره راست میگی استرسم خیلی بالاست آرامش ندارم ، توکل بر خدا . ممنون عزیزم ان شالله ک شما هم حاجت روا ...

سلامت باشی عزیزم. یوگا شرکت کن مدیتیشن کن البته نمیدونم حظوری هست یا نه ولی تو سایتا هم میتونی با کلیپ پیش بری انشالله رفع میشه

پرستاری. دارو . دوس داشتن معمولی فعلا کنکور درگیرش کرده بعد کنکور شاید بتونی حسشو بیشتر کنی

خدا کنه بهترین رشته قبول بشه🌹

انشالله 

هیچکس کمکم نمیکنه

حمسو اطرافیان مسخره گرفتن😔

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج
خدا کنه بهترین رشته قبول بشه🌹 انشالله  هیچکس کمکم نمیکنه حمسو اطرافیان مسخره گرفتن😔

کاش پسرخاله منم ی همچین ادمی بود. درستو بخون شده بخاطر اون ولی بخون رشته خوب ک قبول شی خودشم متیل میشه بیاد سمتت چون اون موقع ی پسر قوی و هدفمندی

کاش پسرخاله منم ی همچین ادمی بود. درستو بخون شده بخاطر اون ولی بخون رشته خوب ک قبول شی خودشم متیل می ...

ببخشید میشه درخواستو قبول کنید