امیدت ب خدا باشه برا توام مث اون خانومه دلم روشنه فقط اروم باش و از شرایطو افکار استرس زا دور باش ک کوچولویی ک قراره تو بطنت رشد کنه هم بهش استرس وارد نشه همین برات ی انگیزه میشه واسه اروم شدنت روحت و مطمئنم جواب امیدت رو میگیری بنظرم ی دختر کوچولو در راهه
سلام خوبی میشه ب منم بگی کی عقدمه؟؟؟ ماه شعبان؟! یا کلا خراب میشه همه چی؟؟؟
من حدسام بیشتر اشتباهه
ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!
اینکه شما رو ریپ زدم خودم حالیمه لابد اشتباه میگی یا درست ❤
یه مشکلی براتون پیش اومده که عقد به تاخیر افتاده هنوز مشخص نیس کی عقد میکنین ولی تابستان ۱۴۰۰ به احتمال زیاد عقد میکنین
ای که تو یارم و درمان منی توبدان نور دو چشمان منی منم آن یوسف دیوانهی تو تو همان قصه کنعان منی ای که آیات تورا میخوانم توهمان آیهی قرآن منی، منم آن خسرو شیرین سخنت تو همان دختر شایان منی ای که جانم به فدای لب تو تو چنان خطه ایران منی منم آن شاعر دیوانه و مست تو همان ساقی دیوان منی!
بهار نیست تابستانه. بهار تصمیمات عقد صورت میگیره و تابستون همه چی تموم میشه. دلتنگت نیست ولی گاهی اوقات فکرت میکنه