2777
2789
من یه دختر عمو دارم عاشق پسرعموم بود و هست من و پسرعموم عین خواهر و برادریم یه روزی خونه ی مامان بزر ...

الهی😂😂😂

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وای بگو

من یه گروهی باز کرده بودم توی واتساپ زن پسر عموم بود من بودم این دختر عموم بقیه ی دختر عمه ها و ....این خانوم اومد غیبت زن پسرعموم رو کرد میگفت میبینی چه زشته مهدی چیه اون رو گرفته در صورتی که خیلی زنش خیلی از دختر عموم خوشگلتره بعد گفت من میخوام یه روزی ستاره(زن پسرعموم)رو بکشم این زن پسر عموم هم اومد یه حرفایی که بهش نگفت کلا منم منفجر شده بودم از خنده😂

با افتخار استقلالیم...💙
من یه گروهی باز کرده بودم توی واتساپ زن پسر عموم بود من بودم این دختر عموم بقیه ی دختر عمه ها و .... ...

اخ

بیچاره🤣

مگه نمیدونست که تو گروهه؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
اخ بیچاره🤣 مگه نمیدونست که تو گروهه؟

نه نمیدونست چون شمارش رو نداشت😂وقتی شنید ازدواج کردن رگشو زد 2 ماه بستری شد وقتی شنید زنش حاملست قرص برنج خورد 3 ماه بستری شد ولی نمیدونم چرا نمرد

با افتخار استقلالیم...💙
نه نمیدونست چون شمارش رو نداشت😂وقتی شنید ازدواج کردن رگشو زد 2 ماه بستری شد وقتی شنید زنش حاملست قر ...

اخ اخ🤣🤣🤣بیچاره

چندسالست؟

پسرعموش دوست نداشت.؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

نگم وای

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز