2777
2789
عنوان

باردارم ویتامین ب 6 و کی باید بخورم؟

44645 بازدید | 16 پست

سلام به همگی 9 هفته و 3 روزه باردارم خیلی تهوع و سرگیجه و ... دارم یکی بهم گفت باید ب 6 بخوری چند تا در روز باید خورده بشه؟ قبل یا بعد غذا؟ اینکه تا الان نخوردم برای بچه م مشکل ایجاد میکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول بارداری دکتر بهم داد ,ولی چون هیچ مشکل و تهوع و این چیزا نداشتم گفت لازم نیست نخور دیگ ... واسه اونایی بدنشون ضعیفه یا سرگیجه  و این چیزا دارن خوبه

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
هر روزی که نداری نخور در کنارش سیرابی،قارچ،لیمو تازه ترش برا تهوع خیلی خوبه 

سیرابی پاک شده بیرون و شنیدم با مواد شیمیایی پاک میکنن نمیدونم درسته یا نه ولی برای همینه که نمیگیرم سیرابی وگرنه دوست دارم

هر وقت از خواب بیدار شم صبح یا نصفه شب تهدع دارم جدیدا به بوی پودر لبلسشویی و مایع لباسشویی هم حالت ...

طبیعیه 

نون خشک یابیسکوییت ترد نمکی بذار کنار تختت.

تا چشماتو باز کردی یه کم بخور 

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش
سیرابی پاک شده بیرون و شنیدم با مواد شیمیایی پاک میکنن نمیدونم درسته یا نه ولی برای همینه که نمیگیرم ...

نه بابا 

من که خریدم

خیلی هم خوب بود

زمین از غیر ممکن ها پُره اما تو ممکن باش
هر وقت از خواب بیدار شم صبح یا نصفه شب تهدع دارم جدیدا به بوی پودر لبلسشویی و مایع لباسشویی هم حالت ...

عزیزم من تجربه دوتا بارداری الحمدالله موفق رو دارم خواهرانه بهت میگم قبل از سوال کردن از افراد عادی باپزشک مشورت کن چه توبارداری چه بعد زایمان و بچه داری بخاطر اینکه گاهی اوقات افراد طبق برنامه فیزیکی وجسمی خودشون دارو باید مصرف کنن درضمن دمیترون هم برا تهو هست ولی یبوثت شدید میاره وبرای بارداری یبوثت بسیار ناگوار وبد هست و باعث ایجاد بواسیرو ...میشه تمام این حالتایی که داری برای یه خانم باردار عادی هست گاهی دکتر امپول هم برای تهوع تجویز میکنه  درکل اصلا خودسرانه دارو مصرف نکن مثلا متی کلرپرامید برای تهو هست ولی نباید دربارداری مصرف بشه سعی کن تا میتونی سیرابی وسیب بخوری معدن ویتامین B6هست ارزو بارداری وزایمان خوب وراحتی براتون دارم 

من روزی یکی میخورم صبحها ولی انچنان تاثیری نداشته😑

من توبارداری قبلم کلی B6دارم اصلا تاثیر نداش برام خود داروخانه گفت تلقینی هست 

شخصا تو تعجبم چراانقدر دکترا وماماها این قرص بی خودو تجویز میکنن برامنم اثر نمیکرد