2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 78 پست
قرص دارو واقعا خیلی بده تو این سن سعی کن دوز دارو تو کم کم بیاری پایین یهو ترک نکن تحت نظر روانپزشک ...

کاش از اول نمی خوردم واسه خواب رفتم دکتر کلونازپام1 داد دونیم ماه استفاده کردم وبعدشم قطع که اینجوری افسردگی گرفتم 

دیروز رفتم یه دکتر دیگه اونم دارو داده نمی دونم بخورم یا نه 

واقعا دوست ندارم بخورم ولی این حالمو چی طوری خوب کنم 

روانشناس هم صحبت کردم آنلاین فقط همون روز برام تأثیر داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر کلونازپام ؟نه بخاطر کلونازپام افسرده نشدم مشکل من از جای دیگست ولی این دارو آرومم می‌کنه مجبور ...

تا وقتی می خوری عزیزم افسرده نیستی وقتی بذاری کنار افسرده میشی من دونیم ماه خوردم کلی زجر کشیدم واسه ترکش الان که یه ماه از کنار گذاشتنش گذشته افسردگیم شدید شده 

کاش از اول نمی خوردم واسه خواب رفتم دکتر کلونازپام1 داد دونیم ماه استفاده کردم وبعدشم قطع که اینجوری ...

والا من که دارو پیشنهاد نمیدم دکتر گفته تا کی مصرف کنی؟

مامان منم از فوت پدر بزرگم داغون شده بود حمله های پانیک بهش دست میداد 

نمیدونم منزوی شده بود با هیچکی حرف نمیزد 

بردیمش روانپزشک اونم بهش دارو داد گفت تا چند وقت مثلا فلان مدت یه سال چمیدونم چند ماه باید این دارو هارو کامل مصرف کنی بعدا از این مدت کم کم دوزشو میاریم پایین که ترکشون کنی اینجوری خوب بود واقعا 

شما استفاده کردین

نه، من کلا دکتر و دارو و قبول ندارم به جز دندانپزشکی پول به دکتر نمیدم مخصوصا روانپزشک که اصلا قبول ندارم ، بنظرم هر آدمی طبیب خودشه ، من سالها مشکل پوستی داشتم حتی خارج پیش دکتری که کاناداست الان رفتم. هیچی خیلی راحت پول میگیرن یه سری چرت و پرت حرفی و دارویی تحویلت میدن اما نشستم با قدرت ذهن و خوراک ارگانیک خودم و درمان کردم

نه، من کلا دکتر و دارو و قبول ندارم به جز دندانپزشکی پول به دکتر نمیدم مخصوصا روانپزشک که اصلا قبول ...

باورت میشه این حال وروز منم بخدا تقصیر همین دکتراست ازپس منو‌ترسوندن بی خواب شدم والانم افسردگی 

ینی بیزارم ازشون

والا من که دارو پیشنهاد نمیدم دکتر گفته تا کی مصرف کنی؟ مامان منم از فوت پدر بزرگم داغون شده بود حم ...

مادرتون خوب شده الان؟

به من داد گفت تا یک ونیم ماه استفاده کن بعد دوباره بیا

باورت میشه این حال وروز منم بخدا تقصیر همین دکتراست ازپس منو‌ترسوندن بی خواب شدم والانم افسردگی  ...

خودت و از دستشون نجات بده آخر روانیت میکنن با این داروها ! طبیب خودت فقط خودتی بشین یه راهی پیدا کن این داروها معتادت می‌کنه همش مواد مخدر

چیکار کنم عزیزم ینی بدون دارو ممکنه خوب بشم ؟

بنظر من هر کاری شدنی هست هر کارررری فقط کافیه خود اون آدم با اراده باشه و بخواد ، اگه اراده داری آره شدنی ، دارو کلا چیز بدیه به جز روان روی کلیه هات تأثیر بدی میزاره طی زمان و مشکلات حاد