2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 78 پست
مادرتون خوب شده الان؟ به من داد گفت تا یک ونیم ماه استفاده کن بعد دوباره بیا

همینه پس سعی کن مرتب مصرف کنی به موقع البته به پزشک سر بزنی و خودتم حتما روی خوب شدن خودت تاثیر داشته باشی ورزش بری(باشگاها بستسس مثلا یه پیاده روی کوچیک) تغذیه خوب داشته باشی منزوی نباش کتاب بخون پادکست گوش بده فیلم ببین موسیقی گوش کن(ترجیها شاد) سعی کن چیزای جدید تجربه کنی کارای که دوست داشتی انجام بدی فرصتشو نداشتی( مثلا میخواستی گواهینامه بگیری وقت نداشتی الان برو بگیر) الان بهترین موقعست به خاطر آدمای خوبی که اطرافت بودن وبرات عزیزن(مثلا بگو بخاطر همسرم بخاطر پدر مادرم باید خوب بشم چون خیلی منتظر خوب شدنمن) یه دلیل واسه زندگی کردن پیدا کن سعی کن هدف دار باشی طی شب برای فردات برنامه ریزی کن که چه کارایی میخوای انجام بدی و یه دفتر داشته باش آخر شب از خدا تشکر کن بخاطر چیزایی که دوستشون داری (این خیلی تاثیر گذاره !!!)  من آدمای زیادی اطرافم بودن که این مشکل رو داشتن  و خودشون خودشونو نجات دادن خدارو شکر مامان منم خیلی خوب شده این پیشنهادات من به توعه😊💙

همینه پس سعی کن مرتب مصرف کنی به موقع البته به پزشک سر بزنی و خودتم حتما روی خوب شدن خودت تاثیر داشت ...

باشه عزیزم یه دنیا مممممنونم ازت بخاطر پیشنهادهای خوبی که دادی توکل بخدا بتونم انجام شون بدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما انجام بده دیگه دارو رو شروع کردی باید تا تهش بری و حتما موفق میشی😊💙

عزیزم از دیشب شروع کردم قرصای جدید رو

بنظرت بدون قرص بتونم غلبه کنم؟

برای مادرتون عوارض داشته قرصا ؟

براشون تاثیری داشته؟

عزیزم از دیشب شروع کردم قرصای جدید رو بنظرت بدون قرص بتونم غلبه کنم؟ برای مادرتون عوارض داشته قرصا ...

یهو قرص رو ترک نکن این خیلی خطرناکه سعی کن دوز قرصارو بیاری پایین مثلا یه قرص کامل مصرف میکنی سعی کن ماه بعد نصف قرص رو مصرف کنی ماه بعد یک چهارم البته به نظر من الان که تحت نظر پزشکی ادامه بده اشکالی نداره اگه پزشکت خوب باشه بعدا خودش تشخیص میده کی حالت داره بهتر میشه و خودش دوز قرصارو میاره پایین زیاد نگران نباش سعی کن روتین وار کاراتو انجام بدی اینم ناگفته نمونه به موقع به پزشک سر بزن

والا اگه منم برم روانشناس شاید کلی قرص برام بنویسه 

شرایط خیلی سختی دارم مدتهاست

متاسفانه هیچ تکیه گاهی هم ندارم ،رابطم با خدا هم خرابه

شوهر عاقلی هم ندارم یه کم از سختی هایی رو دوشمه برداره،خیلی دوس دارم گریه کنم روم نمیشه،بدم میاد از سر دلسوزی بیاد طرفم