2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 78 پست
تنها کاری ک کمک کنندس اینه کاری کنی اگه کاری نکنی میمیری! بلند شو مثلا یه پیاده روی برو یه رمان ب ...

عزیزم کسی ک افسردس پیاده روی هم بره وسط خیابون گریه میفته

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
منم دارم خب باید ببینی علتش چیه دکتر کاری ازش بر نمیاد جز اینکه قرص بده باید خودت درستش کنی اول علتش ...

علتش اینه یه دوران خیلی پر استرسی رو پشت سر گذاشتم ولی اون موقعه افسردگی نداشتم فقط استرس داشتم 

بعد مصرف قرص کلونازپام اینجوری شدم که قطعش کردم خدا لعنت کنه دکترایی رو‌که اینارو میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها کاری ک کمک کنندس اینه کاری کنی اگه کاری نکنی میمیری! بلند شو مثلا یه پیاده روی برو یه رمان ب ...

باشه عزیزم خدا اگه دعای مارو قبول کنه چرا که نه

باورت میشه حوصله خیلی از این کارا رو ندارم 

26 🤦 گاهی میگم خدایا من سنی ندارم برای این همه درد ...

قرص دارو واقعا خیلی بده تو این سن سعی کن دوز دارو تو کم کم بیاری پایین یهو ترک نکن تحت نظر روانپزشک خوب باش و بهش بگو دوست ندارم دارو مصرف کنم پیش یه مشاور برو حرف بزن خودتو خالی کن اینجوری بهتره عزیزم چون داروهای اعصاب و روان خیلی تاثیر گذارن مامان منم همین مشکلو داره گذاشته کنار  

رفتم عزیزم دیروز دارو داد ولی خیلی عوارض نوشته براشون شما افسردگی داشتین؟

من رفتم دکتر وسواس فکری داشتم.یا همش افکارمنفی داشتم الان دارو میخورم چند ساله وحالمم خوبه الحمدلله

برای کسانی که به وجود خدا ایمان دارند هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسانی که به وجود خدا ایمان ندارند هر توضیحی اضافه است.
 این روزها همه افسرده هستن! چیز عجیبی نیست! خودت و بکش بیرون از این وضعیت فقط خودت میتونی به خو ...

عزیزم افسردگی من شدیده نوشتن لحظه هایی که منو به این روز انداختن حالمو بدتر می کنه 🙃 البته افسردگی توی ژنتیک ما هم هست مادرم دو دوره داشت شدید ولی توی سن بالا ن سنی که من دارم 🙃