2777
2789

خانم ها اول بگم من ۵ ساله ازدواج کردم اوایل هم تولدهاشون کادو میدادم هم روز پدر و مادر ولی الان دیگه چیزی نمیگیریم . آخه مثلا من کلی براشون لباس اینا خریدم توی این چندسال ولی یک بار هم نپوشیدن با اینکه یه بار مادرشوهرم رو خودش رو بردم انتخاب کنه بازم نمیپوشن چیزایی که من بخرم رو . یا مثلا یه بار قرار شد با بچه های دیگه پول بذاریم روی هم برای روز پدر کادو بگیریم من و شوهرم رفتیم بخریم به ترافیک خوردیم برگشتیم خواهرشوهرم اینقدر داد زد سرمون که گشنمونه دیر اومدین . پارسالم روز مادر شیرینی خریدیم رفتیم مادرشوهرم خونه نبود دیگه بعدا اصلا به روی خودش نیاورد که شما اومده بودین من رو ببینین دستتون بشکنه شیرینی آورده بودین مثلا و خیلی رفتارهای دیگه الان کلا دیگه نه تبریک میگیم نه کادو خیلی عادی بده بنظرتون؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم من اینطوری نیست که مثلا به اونا کادو ندم برای خانواده خودم سنگ تموم بذارما مثلا گاهی کیک یا شیرینی درست میکنم میبرم برای بابام یا یه کادو خیلی کوچولو ولی اونا با محبت کامل قدردانی میکنن . اینم بگم من اصلا کاری ندارم که شوهرم خودش بخواد کاری براشون بکنه ولی خودم کاری نمیکنم

چه رفتارای عجیبی 🤔 

نمیدونم آدم بی مهری ببینه خود به خود دلش نمیخواد دیگه زحمت بکشه برا اون فرد ولی تبریک بگید حتما. 

من فکر میکنم جات بودم ازشون میپرسیدم که مثلا باباجون من فلان چیزو برای شما و بابام گرفتم ولی شما دوسش نداشتین انگار. بعدم مشابه تبپی که دوست دارن میگرفتم یا اصن لباس نه، در حد گل، عطر یا... 

نه اصلا بد نيست كه كادو نميخريد با اين چيزايي كه گفتين ولي به نظرم تبريك بگيد حتي شده تلفني 

آخه مادرشوهرمن خیلی حساسه اجازه نمیده باشوهرش صحبت کنم یه بار گفتم میشه گوشی رو بدی نداد قطع کرد😐