2777
2789
اینکه گفتم اون تاپیکمو بخونی به خاطر اینه که بگم بعضی مرردهااا خودشون پتانسیل و زمینه خیانت رو برا ز ...

چ مظلوم بوده دختره طفلک 

ن بابا این دختره شوهرش از ترسش جرات نداشت گوشی دستش بگیره وقتی شوهرش بیرون بود هی زنگ میزد چکش میکرد بااینکه خودش دوس پسردلش این خوشی زیردلش زده رود انگار 

این اعجوبه خیانت بوداصلا ی چیزمیگم ی چیزمیشنوی

درسته عزیزم حالا شما اگ من برات توضیح بدم اززندگی اینا باخودت میگی چرا طلاقش نداده بسکه دختره کثیفه

ولی حالا جدا هرچیزی دیدی بذار همونحا باشه 

اگه خرابه یا هرچی.. این دنیا خدا هست و میبینه یه روزم تقاص پس میده   

کل حرف دوستان اینه که اگرم دیدی جارر نزن حار زدن گناهه دیگران درست نیست 

شاااید اون ادم عمیقااا پشیمونه و تو تنهایی التماس خدارو کرده که ببخشدش 

حتی خود ادمهایی که با چشم دیدن طرف داره س.......میکنه نتونستن راحت لو بدن طرفو بهرحال بردن ابروی دیگران هم اخلاقی نیس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه میگفتم رفتم ب سوهرش گفتم ک ی جور دیگ حمله میکردین بهم فقط همین بگم تازنایی مثل شمابااین طرزفکر ...

گفتم جواب سلام علیکه قانون من فلسفه من اینه اما اینکه نظر تو یه چیز دیگس دلیل نمیشه توهین کنی میزارم به حساب آشفته بازاری دوراطرافیان بهم خوردن مهمونیای خصوصیتون.....اگه زنی بهش خیانت شده اونم جوابو باخیانت داده دمش گرممم منم اینقدر به شوهرم اعتماد دارم کلاه خودمو سفت گرفتم که به بقیع انگ خراب بودن ونزنم پس ترسی ندارم. ولی تو دوست در لباس دشمنی هرطور فک میکنم بای

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
ولی حالا جدا هرچیزی دیدی بذار همونحا باشه  اگه خرابه یا هرچی.. این دنیا خدا هست و میبینه یه رو ...

قربونن برم من جایی جار نزدم

اینجاهم کسی ممیشناسه هرچی گفتم زن هرزه وجودداره باورنکردن

منم توضیح دادم

باورت میشه همین دوستم دوس پسرش زن و بچه داش؟

براخودتون میگم طرفداری نکنین ۴ سال شوهرمردمو توچنگ خودش نگه داشته بود

قربونن برم من جایی جار نزدم اینجاهم کسی ممیشناسه هرچی گفتم زن هرزه وجودداره باورنکردن منم توضیح دا ...

اره عزیزم زن خراب و ذاتا بد هم هست خدا هم اونارو هم مردای خائنو نابود کنه ماها نمیبینیم خدا همه چیو بهتر میدونه 

کی گفته نیست 

ب شوهرت اعتماد داری ولی جنس خودت خرابه حواست ب خودت باشه. بااای

هرچقدرم خراب باشم پشت هم جنس خودمو واسه مرد خالی نمیکنم یا قضاوت رفیقمو نمیکنم بهش نمیگم خراب بااین طرز فکر که اینجا مجازیه پس وجدانت کو انسانیتت کو رفیقت نیست خداش که هست ...امثال تو فقط به ظاهر ادمن هرچقدرم یاسین به گوش خر بخونی فایده نداره. دمم گرم من خراب نیستم امثال دوستنمایی مثل تو رو تخریب میکنم که جلو طرف دولا راست نشن پشت سر شر بگن.

اره عزیزم زن خراب و ذاتا بد هم هست خدا هم اونارو هم مردای خائنو نابود کنه ماها نمیبینیم خدا همه چیو ...

اره عزیزم خدا زن و مرد خائن رو هدایت کنه طلاق برای همین جیزاس دیگ چرا خیانت کنن اخه 

منم اینجا چون از مهریه زن خائن حرف شد گفتم

وگنه مرد خیانت کارم دیدم من طرفداری هیچکدوم‌نمیکنم قربونت برم

ببین اصلا پیامتو نخوندم خداشاهده فقط اومدم بنویسم برو انقد تف نده دیگ از رو برو

توهین ناسزارو تو به من کردی تهمت انگ خراب بودنو به من زدی از رو برم قربون خدا برم باشه شما حرف بعدیتم درسته من از رو میرم👎👎👎👎

اره عزیزم خدا زن و مرد خائن رو هدایت کنه طلاق برای همین جیزاس دیگ چرا خیانت کنن اخه  منم اینجا ...

خدا نکنه 

مهریه زن خائن هم بهش تعلق میگیره مندخوندم تو کتاب قانون بهرحال خدا بیشتر از ماها میدونه که گفته معریه زن خائن هم بهش میرسه 

همونطوور که زنداداش یکی از دوستام رابطه داشت با یکی،،،مهریشو گرف و بعد چن ماه جدا شدن ...

بهرحال خدا نکنه ین زن با مرد خیانت ببینه 

همسر سابق من در حد یه قرار ساده خیانت کرده بود 

داشتم نابود میشدم 

دبگن بکی مثر دوست‌من بارها خیانت جنسی ببینه یا شوعرش به زور ببرتش خونه باباش که بتونه زن ج.....ده بیاره که رسما روانی میشه هرم کار  ازش برمیاد حتی قتل...

خدا نکنه  مهریه زن خائن هم بهش تعلق میگیره مندخوندم تو کتاب قانون بهرحال خدا بیشتر از ماها مید ...

اره عزیزم حتماتعلق میگیره

ولی زنی ک خیانت کنه هم ابروشو ب باد میده همم انقدر بد باهاش برخوردمیکنن بچشو بهش نمیدن چ برسه مهریه فقط خودشونابودمیکنه

الهی بگردم شماهم خیانت دیدی؟

خب دیگ تازن بدنباشه مرد خیانت نمیکنه

میدونی گلم تا زنا یادنگیرن نفرسوم هیچ رابطه ای نشن مردا غلط بکنن خیانت کنن دیگ

خدا نکنه  مهریه زن خائن هم بهش تعلق میگیره مندخوندم تو کتاب قانون بهرحال خدا بیشتر از ماها مید ...

منظورم از زن بد نباشه شما نبودی عزیزم بدبرداشت نشه

اون زنی ک اومده تورندگیتوگفتم جمله ام رو بدنوشتم

منظورم از زن بد نباشه شما نبودی عزیزم بدبرداشت نشه اون زنی ک اومده تورندگیتوگفتم جمله ام رو بدنوشتم

اره همسر سابقم 

با دختر داییش تو‌کافه قرار گذاشته بود 

اون موقع گوشیها رو  خیلی نمیشد رمز گذاشت 

سال ۸۸ اینا ...

رفتم ازنت  گوشیش استفاده کنم دیدم پیام داده به یکی یادش رفته پاک کنه 

نوشته بود وااای دبگه امروزم نبینمت دیوونه میشم 

نگا کردم شماره اشناست گشتم تو گوشی خودم دیدم دختر داییشه و دختر داییشم با من خیلی صمیمی بود