2777
2789
عنوان

اگه میترسید نیاید

1 بازدید | 46 پست

دیشب تا صب پلک نزاشتم رو هم خیلی بد خوابیدن فردا امتحان دارم،خیلی اذیت میشم موقع خواب خونمون صاحب داره حالا نمیدونم قبرستون کهنست یا خدا لعنت کنه مامانبزرگمو که انقدرررر دعاوجادو اورد خونمون الان اینا دست ازسرمون برنمیدارن،قراره ازاین خونه بریم اما هنوز خونه خوب پیدا نکردیم حالم بده واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خیلی اذیت میشم این چندروزه بدتر شده حالم نه خوابو خوراک درست حسابی دارم نه چیزی گفتم الان میگیرم میخوابم باز نزاشتن انقد که صدا دراوردن از کمد و درودیوار چشمام داره از حدقه درمیاد ازشدت خستگی

قل ها آیه الکرسی بخون قبل خواب و اذان تو اتاقت چند بار پخش کن راحت بخواب

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقادندارم اماشمااگراعتقادداری میدونی وجوددارن بگوسلام لطفابذاریدبخوابم سردردم اگرباشن سکوت میکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من اعتقادندارم اماشمااگراعتقادداری میدونی وجوددارن بگوسلام لطفابذاریدبخوابم سردردم اگرباشن سکوت می ...

بدتر میشه عزیز .بهتره وارد دنیای اونا نشیم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من اعتقادندارم اماشمااگراعتقادداری میدونی وجوددارن بگوسلام لطفابذاریدبخوابم سردردم اگرباشن سکوت می ...

اونها هم میگند چشم! هدفشون آزاره... وقتی تا میخوای بخوابی صدا در میارن یعنی اذیت میخوان بکنند اگه ازشون بخوای اتفاقا پررو تر هم میشند

بوی خاک خیس و عطر لیمو🍋...

چهار قل بخون ، اسپند دود کن، سرکه یکم گرم کن روی گاز

بریز چند گوشه خونه

۵۰ایه اخر سوره بقره بخون یا بگذار پخش بشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منم گاهی صدای حرف زدن تو خواب و بیداری میشنوم

صدای تق و توق و ظرف و اینا

ولی حس میکنم بخاطر ضعیفی اعصاب باشه

البته یبار خواب بودم یه صدای بلندی اومد بیدار شدم دیدم در فریزر با شدت باز شده خورده به کابینت بغلی ولی خب فکر کنم چون طبقات داخل فریزرم خراب بود وفشار آورده بود

بدتر میشه عزیز .بهتره وارد دنیای اونا نشیم

ایشون میگه توخونه زندگیمونن پس واردزندگی ایناشدن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اونها هم میگند چشم! هدفشون آزاره... وقتی تا میخوای بخوابی صدا در میارن یعنی اذیت میخوان بکنند اگه از ...

حالااستاترامتحان کنه