2777
2789
جالب اینه از هردو طرف به خوبی باخبری پس معلومه شوهره خیلی رابطه نزدیکی باهات داشته که حزئیات ریز به ...

دیگ دختره میومد هم از شوهرش نمزگفت هم ازدوس پسرش خیلی واضحه توام دنبال این نباش منوخراب کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کم گفتم انقدر گفتم بهش اینجانمیتونم زندگی اونو بریزم رو دایره ولی خیلی بهش میگفتم  ولی شوا ...

قشنگ معلومه میلیارد داشتن مرده خوب تو رو از انسانیت انداخته چشاتو بستی نه خوشگلم اونیکه میاد عیب زنشو پیش امثال تو میگه تورو به هیچ خساب نمیکنه یا سواستفاده جنسی در کاره یا جاسوسی خبر چینی براش کنی بدبخت نکن پشت هم جنستو وا نکن 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
دیگ دختره میومد هم از شوهرش نمزگفت هم ازدوس پسرش خیلی واضحه توام دنبال این نباش منوخراب کنی

دنبالش نیستم چون کامل طرز صحبتت دفاع کردنت نمایان همه چیزه ....نمک نخور نمکدون بشکون اون موقعه تفریح وعشق وحال به قول تو ازاین منکرات بازیا نداشتی الان جریحه دارشده حس انسانیتت

قشنگ معلومه میلیارد داشتن مرده خوب تو رو از انسانیت انداخته چشاتو بستی نه خوشگلم اونیکه میاد عیب زنش ...

وا چرا اصرار داری بگی شوهرش اززنش بدگفته؟

شوهرش زنشو تعقیب کرده جی پی اس توماشین زن گذاشته سرقرارمچشو گرفته همه این هرزگیاشوخودم خونش دیدم و تعریفای دوستم بوده 

چرا اصرار داری بگی مرده بهم گفته چتونه شما😂😂😂😂

دنبالش نیستم چون کامل طرز صحبتت دفاع کردنت نمایان همه چیزه ....نمک نخور نمکدون بشکون اون موقعه تفریح ...

من هیچی از دختره ب شوهرش نگفتم اگ میخواسم بگم ۴ سال هرزگی نمیکرد 

الانم اینجا گفتم دهن کسایی رو ببندم ک میگن همه زناخوبن

دیگ بحثی ندارم.روزخوش

یعنی اگر مرد بد بود یا هر مشکل دیگه ای داشت، زن باید بره خیانت کنه تاتلافی کنه،اینجوری برای مرده که چیزی نمیشه میره زن رو مفتی طلاق میده، خودشم خوبه میشه، فقط زنه به فنا میره، ما زنا تلافی هم بلد نیستیم البته بعضی ها 

شوهرش ولش کرده ینی ایناخونه تناان فقط پول میده بهشون مرده رفته پی زندگیش فقط بچه هدرو میبنه بیرون

چه بد...

ولی عزیزم یه چیز بگم اولا اگه خال داشتی بعد این تاپیک یه تاپیک منو بخون ون روز پیش زدم 

اسم تاپیکم اینه 

دوستم گفت میخوام با شوهرت برم ...حتما بخونش

من و شما نصف زندگیه دوستا،و زنهای اطرافمون رو‌نیبینیم 

اره بعضی زنها خیلیییی خرابن از ریشه ولی تعداد این زنها هیلیییی کمه 

بیشتر زنها متعهد و نجیبن شوهره دست بزن داره اعتیاد داره خیانت میکنه ولی بازم پای زندگی وبچه ها هستن اما مردها نه ...مردها خیلی عوضین بیشترشون تا زنه یه ذره پیر شه از زیبایی و هیکل بیفته فوری با زنای دوروبرشون گرم میگیرن و....کار به جاهای باریک میکشه 

بغضی زنها انقدر هرررروز خیانت میبینن و جایی ندارن برن روانی میشن و دست به تلافی وانتقام میزنن 

در هر صورت خیانتکار ادم رذلیه اماااااا خدا بهتر به همه چی اگاهه و میبینه اصل ماجرا از کجاست 

دیگ داری چرت میگی فقط زن هرزه بیفته ب زندگیتوابفهمی حرفا راست بوده کسی ک با استدلال این شوهرم بهم خ ...

چرت رو تو داری میگی معلوم نیست نقشت چیه این وسط که هی گه خور زندگی اینو اونی قضاوتشونم میکتی هی هیچی نمیگم پرو شدی عنتر سرتو از زندگی دیگران بکش بیرون جالبه اونا کات کردن اما تو از خرجی دادن مرده وخونه گرفتنش باخبری...نگی دختره میگه که چون توایکه اینقدر خواهر حجابی سینه چاکی رگتو رو این مسئال میزنی محاله بادختره در ارتباط باشی پس میمونه همون ارتباط مشکوک تو همسرش خاک بر سر خونه خراب کنت کنن....دیگه ریپ نزن حالم بد نکن با اراجیف چرندیاتت

چرت رو تو داری میگی معلوم نیست نقشت چیه این وسط که هی گه خور زندگی اینو اونی قضاوتشونم میکتی هی هیچی ...

اسکلی دیگ مامان دختره باما رفت امد خانوادگی داره میگ

کلا تله همون دختره ای خدا ب دادشوهرت برسه زن هرزه بده همینکه طرفداری میکنی ینی پتانسیل خیانت کردن داری خداکمکت کنه

چه بد... ولی عز یزم یه چیز بگم اولا اگه خال داشتی بعد این تاپیک یه تاپیک منو بخون ون روز پیش زدم&nb ...

درسته عزیزم حالا شما اگ من برات توضیح بدم اززندگی اینا باخودت میگی چرا طلاقش نداده بسکه دختره کثیفه

اسکلی دیگ مامان دختره باما رفت امد خانوادگی داره میگ کلا تله همون دختره ای خدا ب دادشوهرت برسه زن ه ...

اسکل مشنگ تو بودی که چهارسال پا ثابت طرف بودی الان گندش درامده البته الله اعلم که راست گفته باشی یا نه امدی اینجا بگی همه زنا خوب نیستن خوب معلوم چهارتا مثل تو باشن که لاپوشونی کنن پایت باشن همه زندگیها به فنا میره ....الانم بدو برو ببین چیکار میکنه کی اورده خونه امارشو بدی نه اینکه بزاری بعد چهارسال بیای زرشو بزتی 

درسته عزیزم حالا شما اگ من برات توضیح بدم اززندگی اینا باخودت میگی چرا طلاقش نداده بسکه دختره کثیفه

اینکه گفتم اون تاپیکمو بخونی به خاطر اینه که بگم بعضی مرردهااا خودشون پتانسیل و زمینه خیانت رو برا زنشون فراهم‌میکنن 

الان دوست من اماده بدترین خیانته و خودش رو کاملا حق میدونه خودش ذاتا و عمیقا چندشش میشه حتی تو خیابون دست مرد غریبه اتفاقی بش بخوره 

اما ۹ بار تا خالا شوهرش رابطه داشته با زنهای خراب  و بد ...و هربار اعتراض کرده کتک خورده 

اسکل مشنگ تو بودی که چهارسال پا ثابت طرف بودی الان گندش درامده البته الله اعلم که راست گفته باشی یا ...

اگه میگفتم رفتم ب سوهرش گفتم ک ی جور دیگ حمله میکردین بهم

فقط همین بگم تازنایی مثل شمابااین طرزفکر هستن پسرا همشون میرن سمت زنای متاهل خیانت میکنن و زنای متاهلم میرم سمت شوهرای مردم

برو طرزفکرتودرست کن بدبخت بیچاره خودتم زنی دوروز دیگ ی مردی ک ب زنش خیانت کنه یهو دیدی زنشم بااستدلال این که شوهرم خیانت کرده منم بکنم سراز زندگی تودر میاره