2777
2789
عنوان

دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
بله نظرتون خیلی با ارزش برامون حرفتون هم خیلی درسته ولی این فکر ک عشق ی تلقینه اشتباهه  

میدونی تعریفم از عشق چیه؟

عشق مثل خداست 

شاید نباشه شاید باشه ولی ما نیاز داریم باشه 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
خیلی مسائل پشت پرده هست جامعه رو داره نابود میکنه چیشد که رابطه ... عادی شد؟ چیشد که به دختر پاک م ...

قربون دهنتون 

بارها و بارها اينو گفتم ولي كو گوش شنوا خودشونو خوار و خفيف ميكنن به اب و اتيش ميزنن بي ارزش ميكنن ميرن با پسر دوست ميشن و خودشونو عرضه ميكنن اول با بوس و بغل بعد با رابطه طرف هم وقتي كارشو كرد و سير شد، مثل دستمال كاغذي دخترو پرت ميكنه سطل اشغالي ميگه اين دختر فقط به درد دوستي و سو استفاده ميخوره و دختر پاك و قابل اعتمادي نيست با من بوده با خيلي هاي ديگه هم بوده بعد ميره سراغ دختر افتاب مهتاب نديده كه از فاصله ١٠٠ متريش پسري رد نشده باشه اگر ١ درصد بره دختررو بگيره زندگي خوبي ندارن چون پسره به دختره اعتماد نداره و مدام در حال چك كردن و شك كردنه و دختره همردر حال ج پس دادن و تا اختلافي پيش بياد ميزنه تو سرش تو ادم نبودي با من دوست شدي و فلان و فقط از دور ظاهر سازي ميكنن مردم فكر ميكنن واي اينا عاشق معشوقن 

من ديگه كاري به كسي ندارم برام مهم نيستن برن خودشونو بدبخت كنن منم ميشينم نگاه ميكنم و ميخندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده شما بچه ناف کالیفرنیایی ما اسکولای ایرانی هستیم فرهنگمون از زمان آریایی ها تا این دین مزخرف ه ...

اوفف 

منظورم اینه اکثر پسرا  توهم گرگ بودن دارن

و دختراهم  توهم مظلوم بودن و ضعیف بودن رو دارن 😀

کسیکه میخواد عشق و حال رو تجربه کنه نباید نسئولیت کارشو بندازه گردن طرف مقابل و بگه وای داشت ازم سو استفاده میکرد 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

قربون دهنتون  بارها و بارها اينو گفتم ولي كو گوش شنوا خودشونو خوار و خفيف ميكنن به اب و اتيش م ...

دقیقا همین درسته 

باید بگی ... لقشون 

ما سرمون تو کار خودمونه 

ببعدم این یه طرفه نیست

دیدم دخترایی رو هم که با خیلیا پریدن گرگ شدن تهش افتادن به جون یه پسر ساده 

لاشی جماعت چه دختر چه پسرش دوراشونو میزنن بعد تهش دنبال یوسف پیامبر و حضرت مریم میگردن

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
اوفف  منظورم اینه اکثر پسرا  توهم گرگ بودن دارن و دختراهم  توهم مظلوم بودن و ضعیف ب ...

میدونی من مشکلو ‌از کجا میدونم؟

زمان شاه یه جاهایی بود اونایی که میخواستن میرفتن کارشونو میکردن

ولی الان ملت محدود شدن همه قاطی شدن معلوم نی کی به کیه 

واقعا هم مزخرفه

دقیقا همین درسته  باید بگی ... لقشون  ما سرمون تو کار خودمونه  ببعدم این یه طرفه ن ...

بله درسته دخترا هم بد شدن اما من ميگم خدا طبق ايه قرانش عمل ميكنه پسر پاك براي دختر پاك و برعكس بذارين يه مثال واقعي بزنم 

يكي از اشناهاي دور ما پسره به اندازه موهاي سرش دوست دختر داشت بعد براي اازدواجش فقط معيارش اين بود دختره با كسي نبوده باشه! كه اخرسرم دختر پاكي گيرش اومد اماااا هر كسي كه اون پسرو ميشناخت به باباي دختره گفت نده دخترتو به اين اين هوسبازه باباي دختره خيلي راحت گفت مهم نيست مهم اينه كه پولداره! اينجا ديگه دختره خودش مقصره خدا بهش نشون داده اما خودش قبول نكرده پس اگه دو روز ديگه هم خيانت ببينه خودش مقصره و نميشه گفت خدا خلاف حرفش عمل كرده 

میدونی من خودم از چی میسوزم‌از اینکه یه عده ریختن پسرا رو بد نام کردن هرکی میاد میگه لعنت به مردا 

بابا گناه امثال من چیه

واقعا اینو هیچوقت نمیفهمم

من باید ثابت کنم که خوبم ولی هیچکس از لاشیا اثباات نمیخواد

يعني تو محض سرگرمي و خوش گذروني دوست ميشي؟ 

مگه دخترا نمبتونن محض سرگرمی و خوش گذرونی دوست بشن؟

من واقعا حرفم این نیست که جسم و روح رو به هرکسی عرضه کرد.

من‌میگم‌اگه یه دختر بخواد رابطه برقرار کنه باید بدونه ممکنه طرفش ولش کنه 

ممکنه حرفایی که طرفش بهش میزنه دروغ از اب دربیاد

و احتمال همه اینارو بده ، و وقتی که درخواست پسر رو قبول کرد بدونه که تمام مسئولیت های اون‌کار با خودشه.....

نه اینکه چشم و گوش بسته بخواد گول پسر رو بخوره

من یکی گولم بزنه به تک تک سلول هام برمیخوره و احساس حقارت میکنم

بعدم بنظرم کسی شرف داره که خیلی رک بگه من قصدم دوستی و ایجاد رابطست

نه اینکه سر دختر رو شیره بماله و باحرفای خشکل دختر رو گول بزنه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ببین اسی  اونی ک از ته دل بخوادت عاشقت باشه  هیچ وق نمیاد اصلا بحث رابطه رو بکنه میفهمی کسی ک عاشقت باشه خودت میخواد ن تنت این اخر حرف من عزیزم حالا خودت فکر کن میخوای اخرش نابود شی یا از الان هری بدی بهش 

بله درسته دخترا هم بد شدن اما من ميگم خدا طبق ايه قرانش عمل ميكنه پسر پاك براي دختر پاك و برعكس بذار ...

دقیقا همه چی قاطی پاتی شده تو یکی از کامنتا هم اشاره کردم 

خودمم این موردا رو کم ندیدم