2777
2789
عنوان

دوسش دارم

361 بازدید | 64 پست

باکسی ک دوسش دارین،کنارش حس آرامش دارین،ولی اون قصدش دوستیه و میگه هیچوقت ازدواج نمیکنم،میمونین؟به نبودنش فک کردم گریم گرف،یسال و نیمه باهمیم،البته بگم ک هیچ مناسبتی چیزی نمیخرم برام،گلم بزور میخره،و اینکه انتظار رابطه ...هم داره،شما باشین،چیکارمیکنین؟میترسم ولش کنم دلم تنگ شه،نمیدونم چیکارکنم

اگ قصد خودمم دوستی باشه فقط ارع میمونم

اگ من ازدواج بخام و اون دوستی نع نمیمونم

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگار داری ؟ یا اینکه کلا قصد ازدواج داری یا هنوز میخوای مجرد باشی ؟

چند سالته؟

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

چراقصدش ازدواج نیس؟

اگ مطمئنی ازحرفش ترکش کن چون بلاخره روزی رابطتتون بهم میخوره و هرچی مدتش طولانی تربشه ترکش واست سخت تره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بره بمیره

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
خواستگار داری ؟ یا اینکه کلا قصد ازدواج داری یا هنوز میخوای مجرد باشی ؟ چند سالته؟

خواستگار زیاد دارم،۲۳سالمه،دوس دارم ازدواج کنم،فقط میترسم ازدواج کنم بهش فک کنم

اگر اون هم دوستت داسته باشه باید متقابلا ترس از دست دادنت رو داشته باشه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.