2777
2789
عنوان

دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
. کسی محدود نشده الانم هر کس بخواد میتونه بره کثافت کاریش رو انجام بده

نه دیگه من به چشمم دارم میبینم محدود شدن 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شما موافقی که مغازه ی هروئین فروشی آزاد باشه و هر کسی خواست بره هروئین و شیشه بخره تا همه چیز ق ...

چرا فرافکنی میکنی؟

کسی میتونه از یه آدم دیگه سواستفاده کنه برای هروئین؟

خب میره میگیره تو پارک الان آزاد شده راحت

بحث من رابطس که سواستفاده میکنن بخاطر اینکه فقط خالی شن

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
چرا فرافکنی میکنی؟ کسی میتونه از یه آدم دیگه سواستفاده کنه برای هروئین؟ خب میره میگیره تو پارک الا ...

شما گفتی دلیل قاطی پاتی شدن همه چیز اینه که زمان شاه یه مکان هایی بود برای کثافت کاری اما الان چون محدودیت وجود داره پس همه چیز قاطی پاتی شده

همین حرف رو درباره مغازه هروئین فروشی هم میشه زد و میشه بگیم محدودیت غلطه و بذارید یه مکان هایی به صورت رسمی به جوان های مملکت شیشه و حشیش و هرویین بفروشن

شما گفتی دلیل قاطی پاتی شدن همه چیز اینه که زمان شاه یه مکان هایی بود برای کثافت کاری اما الان چون م ...

اها متوجه شدم از اسم شاه سوختی😂😂😂