2777
2789
عنوان

دوسش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 64 پست
ما دختراهم وقتی تو این رابطه ها هستیم خوشحالیم چرا نباشم؟ چرا فکر میکنید دخترا همیشه ضعیفن ؟ سو است ...

خوشحالي كه طرف ازت سو استفاده ميكنه بعدم خيلي راحت ميره؟ اينكه بهت دست ميزنه وابستت ميكنه رك ميگه من تو رو نميگيرم اين كجاش خوشحالي داره؟ 

من اينو گفتم روشن فكرا بهم حمله كردن  مهم نيست بذار برن خودشونو بدبخت كنن 😊 منم ميشينم نگاه م ...

خیلی مسائل پشت پرده هست جامعه رو داره نابود میکنه

چیشد که رابطه ... عادی شد؟

چیشد که به دختر پاک میگن امل

خیلیا جبهه میگیرن فقط کافیه به پیجای فمنیستی سر بزنی ببینی چیا میگن

من پسرم میدونم چخبره 

وقتی بگی اره و طرف کارشو کنه میزاره میره چند هفته جوابتم نمیده تهشم ول میکنه میره

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مسائل پشت پرده هست جامعه رو داره نابود میکنه چیشد که رابطه ... عادی شد؟ چیشد که به دختر پاک م ...

پس شما پسرید اینم میتونید درک کنید ک ی دختر ک ب ی پسر وابسته میشه عاشقش میشه  نمیتونه ازش دل بکنه 

خوشحالي كه طرف ازت سو استفاده ميكنه بعدم خيلي راحت ميره؟ اينكه بهت دست ميزنه وابستت ميكنه رك ميگه من ...

مگه من غریزه و نیاز ندارم؟؟ وقتی دو نفر به هم دست میزنن یعنی دوتاشون از این رابطه راضین و دارن خوش مگیذرونن

اون دختری که فکر میکنه وقتی بهش دست میزنن طرف باید بیاد بگیرش طرز فکرش خیلی اشتباهه ..کی گفته وقتی پسر دست میزنه حتما هم باید شوهر بشه🤨😬

حالا پسره پادشاهه که با دست زدن باید حتما بیاد شوهر ما بشه ؟

چقد دست تو دست شد

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

🥺

هیچکس دنبال بدبختی نیست اینو مطمئنم

همه این دخترایی که میگن من باید ازاد باشم با هرکی میخوام رابطه ... داشته باشم هم یه روز پشیمون میشن

ولی تو الان مطمئن باش ته این رابطه وضعت افتضاح میشه 

پس این دندون لقو بکن بنداز  دور

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
پس شما پسرید اینم میتونید درک کنید ک ی دختر ک ب ی پسر وابسته میشه عاشقش میشه  نمیتونه ازش دل بک ...

اولا نگفت عاشقم 

عشقم یه تلقینه 

هرکسی دلش میخواد بره بازیچه دست دیگران شه آزاده من صرفا دارم نظرمو میدم 

خیلی مسائل پشت پرده هست جامعه رو داره نابود میکنه چیشد که رابطه ... عادی شد؟ چیشد که به دختر پاک م ...

بعله کیه که ندونه اینو خیلیا فقط واسه رابطه میخوان

منتها طرز فکر دخترا اینه طرف وقتی بهشون دست میزنه باید بیاد بگیرشون! چه قانون مسخره ای

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اولا نگفت عاشقم  عشقم یه تلقینه  هرکسی دلش میخواد بره بازیچه دست دیگران شه آزاده من صرفا ...

بله نظرتون خیلی با ارزش برامون حرفتون هم خیلی درسته ولی این فکر ک عشق ی تلقینه اشتباهه 

بعله کیه که ندونه اینو خیلیا فقط واسه رابطه میخوان منتها طرز فکر دخترا اینه طرف وقتی بهشون دست میزن ...

شرمنده شما بچه ناف کالیفرنیایی ما اسکولای ایرانی هستیم فرهنگمون از زمان آریایی ها تا این دین مزخرف همین بوده و بی بند و باری توش جایی نداشته