2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 61 پست
😐ینی هیچ وخ خونه دو طرف خالی نمیشع

متاسفانه نه.یعنی خانواده من که کلا تو این موضوع درک ندارن.یک ماه عقدم موهای پامو شیو نکردم چون بورم.مادرم دید گفت وا شیو کن .میخواستم بگم اخه کلا من مثل مجردیمم یک ماه عقدم شوهرم نتونسته راحت حتی ببوسه منو

اونا خانواده پر جمعیتی هستن.اما من تک دخترم.یعنی از خونه اونا انتظاری نمیره.کلا خیلی شرایطه بدیه

خونواده شوهر منم زیادن همیشه ابجیاش با بچه هاشون اونجا بودن...ولی شوهرم همیشه میرف تو اتاق منم صدا میزد بعدش..یا میرفتیم بیرون باهم..البته خونوادشم باهامون اوکی بودن..شبا جامونو باهم مینداختن..تو اتاقم بودیم خواهر شوهرام اصلا اجازه نمیدادن بچه هاشون بیان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو ماشین بوسم کنه؟

حالا از اون بوس‌های طولانی نکنه عصرکه شد برید یه محله خلوت یا جائیکه دید نداشته باشه صندلی رو بخوابونید یکم همدیگه رو بغل کنید برگردید، 🤦🏽‍♀️

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

خونواده شوهر منم زیادن همیشه ابجیاش با بچه هاشون اونجا بودن...ولی شوهرم همیشه میرف تو اتاق منم صدا م ...

خیلی خوبه واقعا درک کنن.متاسفانه تو خانوادها جا نیفتاده فکر میکنن اکر دوران عقد پسر به دختر نزدیک نشه یعنی خیلی پسره خوبیه یا زودتر عروسی میگیره اما نمیدونن اون دختر پسر دیگه حس زن و شوهری بینشون نمیمونه.من واقعا الان این احساس و دارم.اصلا دوس ندارم بیاد دیگه خونمون چون میگم که چی وقتی خانوادم محاصرمون میکنن.بیرونم میریم اما خب نمیتدنیم تو کوچه خیابون همدیگرو ببوسیم که

خیلی خوبه واقعا درک کنن.متاسفانه تو خانوادها جا نیفتاده فکر میکنن اکر دوران عقد پسر به دختر نزدیک نش ...

اره عزیزم کاملا درک میکنم .چون خونواده من اصلادوس نداشتن ما تنها باشیم..یه بار شب تا دو نشسیم باهم نامزدم خونه ما بود..وقتی از اتاق رفتم بیرون بابام کلی حرف بارم کرد کلی خجالت کشیدم پیش همسرم چون صداشو شنیده بود...وضعیت سختیه ک درک نشی از طرف خونواده

اره عزیزم کاملا درک میکنم .چون خونواده من اصلادوس نداشتن ما تنها باشیم..یه بار شب تا دو نشسیم باهم ن ...

خیلی مخصوصا اینکه من سنم کم هم نیست بگم بچه ام.همسرم گفت فلانی ما یک ماه رسمی زن و شوهریم اما من نتونستم حتی زنمو درست بغل کنم.واقعا یک سال عقد با این شرایط غصه ام گرفته.

خیلی مخصوصا اینکه من سنم کم هم نیست بگم بچه ام.همسرم گفت فلانی ما یک ماه رسمی زن و شوهریم اما من نتو ...

اره واقعا سخته حالا من کلی مشکلات دیگم داشتیم سر خونواده ها..واقعا تو اون ۹ ماه پییییرشدم..الان خداروشکر ب ارامش رسیدم..انشالله شمام زودتر برین سرخونه زندگیتون و خوش باشین باهم

خیلی مخصوصا اینکه من سنم کم هم نیست بگم بچه ام.همسرم گفت فلانی ما یک ماه رسمی زن و شوهریم اما من نتو ...

عزیزم  وقتی تو خانواده هاتون  شرایط  موجود نیست

شوهرت هم این طوری  گفته

چرا نمیرید هتل؟ در طول روز 

که یکم  باهم خلوت کنید

دوستان گفته بودن  تو ماشین 

تو ماشین خوب نیست

.
عزیزم  وقتی تو خانواده هاتون  شرایط  موجود نیست شوهرت هم این طوری  گفته چرا نم ...

سلام.متشکرم از راهنماییتون❤ بله اتفاقا دیروز به همین نتیجه رسیدیم.قطعا ماشین انتخاب درستی نیست چون نه همسرم میپسنده نه خودم.