2777
2789
عنوان

دوران عقد

720 بازدید | 61 پست

بچها میشه از تجربه های دوران عقدتون بگید من همسرم هفته ای یکبار میاد خونمون اونم از اول تا اخرش با مامان بابام صحبت میکنه منم هفته ای یکبار میرم خونشون کلا پیش خانوادش میشینم.واقعا ب این موضوع حس بدی دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد ناهار برید تو اتاق کنار هم باشید

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

خودت برو پیشش بشین باهاش حرف بزن ناز کن دلبری کن خودتم مقصری دیگه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
والا منو شوهرم ک ۲۴ پیش هم بودیم اصا نمیرف خونشون 

ما کلا اجازه ی مسافرت هم نداریم.و یک ماه عقدیم و اصن کنار هم نبودیم.سوتفاهم نشه یکوقت من ادم هولی نیستم اما اینکه هیچ شرایط کنار هم بودن نداریم حس بدی بهم میده