2777
2789
عنوان

سوال جدی

264 بازدید | 20 پست

بچه ها من بخاطر جوشای دملی صورتم، یه مدته یه سوپی با عدس درست میکنم میخورم. حدود دو سه روزه. و خداییش جوشام خیلی خوب شدن. حتی جای خیلی از لک ها هم رفته.

الان خوندم توی نت که عدس هزااار و یک بدبختی میاره🥺😭

من چیکار کنم الان؟؟ جوشام داشت خوب میشد خدایا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااا عدس؟😐!چ بدبختی میاره عدس خودش بدبخته

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
عدس خوبه عزیزم تا جاییکه من میدونم ولی هرچیزی زیادش ضرر داره به اندازه بخور

اخه من سه ماهه برا جوشام هیچ گرمی و شیرینی ای نمیخورم و الان که دارم جواب میگیرم حرصی شدم هی میخورم ازش 😭

وااا عدس؟😐!چ بدبختی میاره عدس خودش بدبخته

😆

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
شما احتمالأ بخاطر گرمی جوش داشتی حالا چون عدس که سرده میخوری خوب شده. 

اره . جوشام بخاطر گرمی بود. توی ۳ ماه، ۳ قوطی عسل و چند دبه شیر گاو و چند گونی گردو خوردم !!!!!

بابام میگفت زمان جوونیشون، وقتی جوش میزدن بدن و صورتشون، با اب جوشونده عدس، دوش میگرفتن و کاملا جوشاشون میرفته.

والا تاوجایی ک من میدونم عدس خیلیم مفیده واس بدن منکه عاشقشم فک نکنم مال عدس باشه شاید مثل من نمیتونی خودتو نگه داری چیزای شیرین زیاد میخوری جوش میزنی من خودمم موندم چ خاکی بریزم سرم پوستم صاف شه هیچ روشی جواب نمیده ولی میتونی شبا قبل خواب صورتتو باگلاب بشوری وایکه از داروخونه پماد زینک اکساید مینو هس ابی رنگه بگیر بزن ب جاهایی ک اکنه درمیاد شبا قبل خواب وروزا اگه خواسی ببین چ معجزه ای میکنه البته ای پمادو دکتر برام تجویز کرده گف کرم پودرو ماسکو همه چیو بزا کنا فقط از ای پماد بزن ی سری کپسولم داد تموم کردم ولی ای پماد دشمن هرچی آکنس

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی