2777
2789
عنوان

سوال جدی

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست
طرز پخت سوپه لطفا

من اولین بار پیاز رو توی روغن تفت میدادم با زردچوبه و نمک، بهش رب گوجه طبیعی و جعفری و هویج و عدس اضافه میکردم و اب مینداختم توش میذاشتم نیم ساعت بپزه، بعدش الوبخارای زرد خیس شده و یه قاشق رب انار میزدم بهش. و وقتی اماده شد میخوردم ازش. 

جوشام از گرمی بود، برای همین رفتن خیلیاشون. الان فقط چهار دونه مونده.

ولی دیروز دیگه روغن و رب بهش نزدم. کلا انداختمشون توی اب جوش. و بقیه‌ی مراحلش. بنظرم اینطوری بهتره. سالم تره یعنی

والا تاوجایی ک من میدونم عدس خیلیم مفیده واس بدن منکه عاشقشم فک نکنم مال عدس باشه شاید مثل من نمیتون ...

نه قشنگم،من یمدت بخاطر گرمی خوردن بیش از حد یه عالمه جوش قرمز بزرگ و کوچیک زدم، دو ماهه هیچ گرمی و شیرینی ای نمیخورم، جوشام بیشتر نشد ولی خوبم نمیشد. تا اینکه این سوپو خوردم،شبا هم قبل خواب خاکشیر با اب ولرم میخورم. و همون یبار اینکارو کردم صبحش نصف لک هام و جوشام رفته بود. ۲ روزه اینکارو میکنم  و خوب جواب میده ولی ترسیدم نکنه ازونور بوم بیافتم با خوردن عدس. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قشنگم،من یمدت بخاطر گرمی خوردن بیش از حد یه عالمه جوش قرمز بزرگ و کوچیک زدم، دو ماهه هیچ گرمی و ش ...

اها پ اگه نتیجه داده طرز تهیشو ب منم بگو والا منم جای جوشام اصلا نمیره جاشون مونده کلا لکه های قهوه ای سیاه زدم صورتمو باندونم کاری داغون کردم درضم خاکشیرو چجوری درس میکنی ینی تو ی لیوان اب سرد میخوری هرکاری کردی ک صورتت خوب شده ب منم بگو لطفا ممنونت میشم  

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
اها پ اگه نتیجه داده طرز تهیشو ب منم بگو والا منم جای جوشام اصلا نمیره جاشون مونده کلا لکه های قهوه ...

ممکنه واسه جوشای شما جواب نده آخه. من ۱۷ سالگیم یه عالمه جوش داشتم کل صورت و بدنم. رفتم دکتر پوست با قرص و ژل شستشو و اینا خوب شدم بعد از سه ماه بطور کامل.الان ۲۲ سالمه و دیگه جوش نداشتم تااا همین سه ماه پیش. تو مدت ۳ ماه، یه عالمه عسل و گردو و شیر گاو و کره بادام زمینی خوردم. یعنی خیلیاااا. خیلی. و جوش گرمی زدم. با اینحال رفتم سونو و ازمایش خون دادم و کل هورمون و کبد و اینامو چک کردم گفتن مشکلی ندارم جز ویتامین دی که پایین بود و قرص و امپول داد براش.

الان چیزایی که میخورم، همین خاکشیر و سوپ عدس ،اینا طبعشون سرده. کبدمو سرد میکنن و باعث میشن جوشای گرمی برن. شما ممکنه جوشات از سردی باشه و بدتر شن. اول ببینید علت جوشاتون چیه. چه شکلین جوشاتون؟ کجاها بیشتر هست؟ لک قهوه ای رو والا نمیدونم :(من لکای پوستم مال تازگیا بود ولی خب خییلی زیاد بودن. نقطه های کوچیک به تعداد بالا.

ممکنه واسه جوشای شما جواب نده آخه. من ۱۷ سالگیم یه عالمه جوش داشتم کل صورت و بدنم. رفتم دکتر پوست با ...

مرسی از راهنماییت عزیزم والا من شیرینی عسل حلوا خرما اینا میخورم ینی هم گرمی همم چیزای سرد زیاد میخورم ولی پوست صورتم بام سرلج افتاده انگاری ای ککومکا موندگارن خیال رفتنم ندارن ولی پماد زینک درحدی جوابگو بوده بازم ممنون بابت توضیحات  

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
مرسی از راهنماییت عزیزم والا من شیرینی عسل حلوا خرما اینا میخورم ینی هم گرمی همم چیزای سرد زیاد میخو ...

اون سوپ عدس رو به یکی از بچه ها گفتم. اگه بخوریش جوشای گرمیت میره. ولی خب رفتن جوش مثل کم کردن وزن میمونه. صبر میخواد و تلاش. ❤