2777
2789
عنوان

سوال جدی

264 بازدید | 20 پست

بچه ها من بخاطر جوشای دملی صورتم، یه مدته یه سوپی با عدس درست میکنم میخورم. حدود دو سه روزه. و خداییش جوشام خیلی خوب شدن. حتی جای خیلی از لک ها هم رفته.

الان خوندم توی نت که عدس هزااار و یک بدبختی میاره🥺😭

من چیکار کنم الان؟؟ جوشام داشت خوب میشد خدایا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااا عدس؟😐!چ بدبختی میاره عدس خودش بدبخته

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
عدس خوبه عزیزم تا جاییکه من میدونم ولی هرچیزی زیادش ضرر داره به اندازه بخور

اخه من سه ماهه برا جوشام هیچ گرمی و شیرینی ای نمیخورم و الان که دارم جواب میگیرم حرصی شدم هی میخورم ازش 😭

وااا عدس؟😐!چ بدبختی میاره عدس خودش بدبخته

😆

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
شما احتمالأ بخاطر گرمی جوش داشتی حالا چون عدس که سرده میخوری خوب شده. 

اره . جوشام بخاطر گرمی بود. توی ۳ ماه، ۳ قوطی عسل و چند دبه شیر گاو و چند گونی گردو خوردم !!!!!

بابام میگفت زمان جوونیشون، وقتی جوش میزدن بدن و صورتشون، با اب جوشونده عدس، دوش میگرفتن و کاملا جوشاشون میرفته.

والا تاوجایی ک من میدونم عدس خیلیم مفیده واس بدن منکه عاشقشم فک نکنم مال عدس باشه شاید مثل من نمیتونی خودتو نگه داری چیزای شیرین زیاد میخوری جوش میزنی من خودمم موندم چ خاکی بریزم سرم پوستم صاف شه هیچ روشی جواب نمیده ولی میتونی شبا قبل خواب صورتتو باگلاب بشوری وایکه از داروخونه پماد زینک اکساید مینو هس ابی رنگه بگیر بزن ب جاهایی ک اکنه درمیاد شبا قبل خواب وروزا اگه خواسی ببین چ معجزه ای میکنه البته ای پمادو دکتر برام تجویز کرده گف کرم پودرو ماسکو همه چیو بزا کنا فقط از ای پماد بزن ی سری کپسولم داد تموم کردم ولی ای پماد دشمن هرچی آکنس

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی