2777
2789
عالم ذرع طبق عقیده ی مسلمان هاست، زندگی بعدی و قبلی که بهش میگن تناسخ هم یه تفکر جداست که ریشه اش هم ...

منم به زندگی قبل وبد باور ندارم عزیزم

من معتقد به معادم عالم ذرهم عقیده دارم بهش اما اینکه چطوربوده رونمیدونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا به چی فکر کردی؟؟؟ بگو تا بهت بگم مشکلت کجا بوده

ب همین چیزا چرا ادم های ظالم سالم ترن 

چرا خدا اگه ناشکری کنی سریع بدبخت ترت میکنه ولی ذعا کنی خواسته داشته باشی نمیشنوه .چرا خدا میدونه ما خطا میکنیم ما رو خلق کرده ک بعد بندازمون جهنم مگه اسباب بازی هستیم نمیفهمم

اینکه دارم فکر میکنم خودمون ب وجود اومدیم طی تغییر و تحولات جهان ها بعدشم نیست میشیم 

برای همینه که نیاز به عالم دیگه ای هست که درمجموع عدالت توش کاملا اجرابشه  هرچندباید درنظر گرف ...

گیرم ک اینطوری بشه پس ما چی دیگه اون موقع زنده نیستیم عدالت امام زمان رو ببینیم ظلم میشه در حقمون

نمیدونم مگه ی انسان چکار کرده ک مجازاتش سنگین باشه بعدشم اون دنیا باید جواب بدیم ن اینجا

اون آدمی که همه ازش مینالن و همه رو اذیت کرده نباید مجازات بشه؟ همین الان تو دنیا چند تا دونه آدم هستن که زندگی رو به کام ملتی زهر کردن! اینا حقشون نیست که مجازات سنگین بشن؟؟؟

آدم عقل داره، انتخاب میتونه بکنه، فکر میتونه بکنه، این دنیارو فقط قالبشو خدا خلق کرده، شرایط دنیای الانو آدما درست کردن

اون آدمی که همه ازش مینالن و همه رو اذیت کرده نباید مجازات بشه؟ همین الان تو دنیا چند تا دونه آدم هس ...

ن شما انگار گفتی مثلا از قبل اینطوری شده طرف باید تو دنیا عذاب بکشه طبق پست قبلیتون گفتم

ب همین چیزا چرا ادم های ظالم سالم ترن  چرا خدا اگه ناشکری کنی سریع بدبخت ترت میکنه ولی ذعا کنی ...

تو از خدا یه دیو ساختی برای خودت

مشکلت اینجاست

اولین آیه قرآن چیه؟ به نام خداوند بخشنده مهربان! 

تو بشین به خدا گله کن ، بشین درد دل کن، با خلوص نیت، با دل صاف، بهش بگو خدایا باهام حرف بزن، بهش بگو از چی ناراحتی، عین یه دوست باهاش حرف بزن، بی پرده، بی ریا 

مطمئن باش انقدرررر سبک میشی که دیگه عادت میکنی به این مدل باهاش حرف زدن

از جهنم و بهشت برای خودت یه توهمی ساختی ، البته تقصیر خودت نیست، اینارو از بچگی کردن تو کله مون که مثلا اگه موهات بیرون باشه خدا میبرتت جهنم از موهات آویزونت میکنه تو آتیش میسوزی!!!! اینطوری باشه کل دنیا باید برن جهنم بسوزند فقط ایرانیا چون به اجبار روسری دارن میرن بهشت! 

این افکار مسخره رو از ذهنت بریز دور، اینارو یه سری از خدا بی‌خبر کردن تو مخ ما برای منافع خودشون

تو از خدا یه دیو ساختی برای خودت مشکلت اینجاست اولین آیه قرآن چیه؟ به نام خداوند بخشنده مهربان!&nb ...

مرسی ک وقت گذاشتی تایپ کردن باارزشه .

نمیدونم اره ی بخشش هم برمیگرده ب چیزی ک از اول برامون گفتن من قبلا نماز میخوندم ختم قرانم سرجاش ولی دیسک گرفتم دیگه نخوندم الان میگن تا نماز نخونی هیچی ازت پذیرفته نیست منم دوست ندارم نشسته یا خوابیده بخونم حس بد دارم ب خودم بعد کم کم دارم بد میشم مهربون بودم کار خیر میکردم الان میگن تا نماز نخونی قبول نیست انگیزم رفته دارم بد میشم

نه، اینجا ظهور میکنه،  اما ما وقتی می‌میریم که مستقیم نمیریم بهشت و جهنم، توی برزخ می مونیم تا ...

میدونم 

میگم یعنی عدالت رو امام زمان میاد اجرا میکنه پس ما دیگه تا اون موقع زنده نیستیم چی تو زمان عدالتش نیستیم ظلم میشه در حقمون میدونی چی میگم؟

گیرم ک اینطوری بشه پس ما چی دیگه اون موقع زنده نیستیم عدالت امام زمان رو ببینیم ظلم میشه در حقمون

ازکجامعلوم شاید ظهور توعمر مااتفاق افتاد

بعدشم عزیزم خیلی چیزا به خودمونم ربط داره مامیتونیم ظهورو بندازیم جلو که زودترانجام شه وزودتر عدل وعدالت بیاد مامیتونیم تلاش کنیم جلوی ظلم وظالم گرفته بشه نمیشه هممون فقط بشینیم منتظر امام زمان(عج)

البته یه مورد دیگه ایم هست که اجر همه کارای خوبی که الان میکنی چندین وچندبرابر دوره بعداز ظهوره چون اونموقع دیگه همه خوبن اینکه توبدیا توخوب باشی ارزش خیلی بالایی داره هرچندریسکه دیگه خوب بودن تواخرزمان