2777
2789
ازکجامعلوم شاید ظهور توعمر مااتفاق افتاد بعدشم عزیزم خیلی چیزا به خودمونم ربط داره مامیتونیم ظهورو ...

آره میگن حضرت محمد هم گفته نگران امتمم ک در آخر زمان فقط نسخه قرانی رو باید قبول کنن البته دقیق نمیدونم چی فرمودن ولی مضمون اینه ک دین و اعتقادمون ب مو وصله 

مرسی ک وقت گذاشتی تایپ کردن باارزشه . نمیدونم اره ی بخشش هم برمیگرده ب چیزی ک از اول برامون گفتن من ...

منم نمیخونم ولی خیلی دوست دارم بخونم،  تو کار خیرتو بکن ، به حرف کسی چکار داری؟ در نهایت نماز حق الله، آدم خوبه که حواسش به حق الناس باشه که هیچ بخششی توش نیست، هرچند نماز باید خوند، 

شماهم سعی کن بخونی، شاید منم بخونم،  

اون تاپیک کرم چاله هام که برات فرستادم هم بعدا حتما بخون، عظمت خدارو بیشتر متوجه میشی و دیگه محاله فکر کنی ما خودمون بوجود اومدیم، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی ک وقت گذاشتی تایپ کردن باارزشه . نمیدونم اره ی بخشش هم برمیگرده ب چیزی ک از اول برامون گفتن من ...

عزیزم نشسته وایستاده خوندن واسه همین موقعیاس دیگه سخت نگیربه خودت اونم وقتی خدابهت سخت نگرفته نمازتوبخون بادل اروم وحس خوب

منم به زندگی قبل وبد باور ندارم عزیزم من معتقد به معادم عالم ذرهم عقیده دارم بهش اما اینکه چطوربوده ...

من یه چیزهایی شنیدم ولی چون دقیقش رو نمیدونم ترجیح میدم چیزی نگم، اما شما اگر علاقه داری به این مباحث میتونی شرح کتاب آنسوی مرگ توسط حجت الاسلام امینی خواه رو گوش بدی، اونجا یه چیز های محدودی راجع به عالم ذرع هم گفته شده... توی نت سرچ کن...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
منم نمیخونم ولی خیلی دوست دارم بخونم،  تو کار خیرتو بکن ، به حرف کسی چکار داری؟ در نهایت نماز ح ...

نمیدونم شاید ی روزی اگه خوب شدم بخونم .الان اصلا پذیرشش برام سخته تو این سن نشسته بخونم نمیتونم....

ولی در رابطه با حق الناس کلااا موجود بی آزاری هستم کار ب کار هیچ بشری ندارم زندگی خودمو میکنم.خوندم تاپیکت رو متوجه نشدم کرم چاله چیه ؟! 

آره میگن حضرت محمد هم گفته نگران امتمم ک در آخر زمان فقط نسخه قرانی رو باید قبول کنن البته دقیق نمید ...

عزیزم قران وروایات صحیح هردو در کنارهم  

اره خییلی سخته واقعا سخته ها اگه واقعا این برداشت درست باشه که ماانتخاب کردیم کی بدنیابیایم عجب ریسک پذیرایی بودیما  

منم نظرم همینه  همه چی از پیش تعیین شده  حتی وقتی ک‌ ما فک میکنیم زندگی و سرنوشتمونو تغی ...

این ینی خدا از قبل انتخاب کرده کی آدم خوبی باشه کی بد کی بره بهشت کی جهنم نزنید این حرفارو درست نیست:)

عزیزم قران وروایات صحیح هردو در کنارهم     اره خییلی سخته واقعا سخته ها اگه واقعا این برد ...

خیلییییی عقل نداشتیم واقعاااا ریسک پذیر ک چ عرض کنم ....

اون روایت هم درستشو پیدا میکنم میگم یادم نمونده 

نمیتونم خواهر دلم اروم نیست پذیرش اینکه تو ۳۱ سالگی نشسته نماز بخونم حالمو بد میکنه شاید نتونید منو ...

عزیزم نوع دیگه درکت میکنم چون منم باوسواس ازنماز دورافتادم والان خوندن یک رکعت نماز درست ارزومه ومنم مثل شما قشنگ دارم تاثیرشو حس میکنم

برای همین دوست دارم حداقل شما مثل من نباشید وبادل اروم برگردین به نمازاتون 

نمیدونم شاید ی روزی اگه خوب شدم بخونم .الان اصلا پذیرشش برام سخته تو این سن نشسته بخونم نمیتونم.... ...

کرم چاله ها برای سفر در زمان هستن که به صورت کاملااااا علمی ثابت شدن، 

نمونه ش هم تو قرآن اومده، خوابی که اصحاب کهف رفتن، غاری که توش خوابیدن یه کرم چاله بوده، از نظر جغرافیایی و علمی ثابت شده، و توضیحی که در مورد کرم چاله ها هست اینه که نور واردشون نمیشه، توی قرآن هم وقتی داره غار رو توصیف میکنه دقیقا به همین که نور ازش عبور نمی‌کرده اشاره کرده، 

یعنی زمانی که اصحاب کهف خواب بودن درواقع سفر در زمان کردن که خودشون فکر میکردن کم خوابیدن و اصلا پیر نشدن اما درواقع خیلیییییی زمان گذشته بوده، این یعنی سفر در زمان