2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم عدالتی نیست  طرف ادم و عالم ازش مینالن زندگیش آخ نمیگه  مورد دیدم جواهره کلا بدبخ ...

دقیقا ولی یه عده نمیتونن قبول کنند و به دنبال عدالت میگردن برای خودشون اما این جهان یه جهان بی نظمه قانونمنده که هیچ عدالتی نداره چه آدمها که خوب بودن و خوبی کردن و بدی دیدن و چه آدمها بد بودن بدیها کردن و در راحتی زندگی کردن خود طبیعت قانونش ظلمه حتی بین زن و مردم طبیعت عدالت بر قرار نکرده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
من اينجوري بودم مثلا امتحان ميدادم و بعد خيلي دعا و نماز ميخوندم كه اون درسم رو نمره ي خوبي بگيرم&nb ...

خب درست گفته، 

تو باید قبل از امتحان دعا کنی که خدایا کمکم کن سر امتحان جوابا یادم بیاد، بعد از امتحان دعا میکنی که چی بشه؟ جوابات تغییر کنن ؟ دیگه هرکاری کردی کردی دیگه

داریم در مورد خدا حرف می‌زنیم،  نه یه دیکتاتور

خداوند متعال می‏فرماید:«و اذ اخذ ربک من بنی آدم من ظهورهم ذریتهم و اشهدهم علی انفسهم الست بربکم قالوا بلی شهدنا ان تقولوا یوم القیامة انا کنا عن هذا غافلین»(اعراف/172)؛ای پیامبر به مردم یادآورشو زمانی را که پروردگارت از اولاد آدم پیمانی را گرفت و بنی آدم را به ربوبیتش وادار به شهادت کرد و خداوند به آنها فرمود:آیا من پروردگار شما نیستم و اولاد آدم گفتند:بلی ما شهادت و گواهی می‏دهیم، خداوند این پیمان را اخذ کرد تا اینکه مبادا شما در روز قیامت بگویید ما از این غافل بودیم یا اینکه بگویید پدرانمان ما را مشرک کردند.»

یه شخصی به زندگی بعد و قبل اعتقاد داشت و بهم میگفت بسته به زندگی قبلی و کارهایی که کردی میتونی انتخا ...

این کلا با زندگی قبل وبعد فرق داره ها 

عالم ذر محضر روحه جسمی وجود نداشته اونجا اصلا البته چیزی که شنیدم

اما زندگی قبلی وبعدیا میگن از جسمی به جسم دیگه میری طبق عقیدشونم ترامپ مثلا خیلی ادم خوبی بوده که الان همچین زندگی لوکسیو تونسته انتخاب کنه حتما  هرچند میگم باز من جاهاییم خوندم که عالم ذر شاید استعاره ای باشه وواقعی وجود نداشته برای همین اصلا نمیتونم بگم چی درسته چی غلط 

خداوند متعال می‏فرماید:«و اذ اخذ ربک من بنی آدم من ظهورهم ذریتهم و اشهدهم علی انفسهم الست بربکم قالو ...

این همون فطرت خداجو آدمه، 

هر آدمی وقتی بشینه تو خلوت خودش فکر کنه ، قطعا به یه خالق میرسه، دقیقا همون پیمانی که خدا از ما گرفته و درون ما نهادینه شده

این کلا با زندگی قبل وبعد فرق داره ها  عالم ذر محضر روحه جسمی وجود نداشته اونجا اصلا البته چیز ...

عالم ذرع طبق عقیده ی مسلمان هاست، زندگی بعدی و قبلی که بهش میگن تناسخ هم یه تفکر جداست که ریشه اش هم انگار در آئین های باستانی هندی هاست...

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
خب درست گفته،  تو باید قبل از امتحان دعا کنی که خدایا کمکم کن سر امتحان جوابا یادم بیاد، بعد ا ...

ولي واسه من معجزه ميشد بخدااا 

من تلاش مو ميكردم ولي بعدش هم عالي ميشد 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
راجع ب عدالته گفتم نیست چون یکی همه ازش ناراضین زندگیش عالیه  یکی هم دیدم آدم خوبیه زندگیش داغ ...

این دنیا محل گذره عزیزم، 

همه ی جهان های موازی محل گذر هستن، 

گاهی وقتا انقدر مجازات یه نفر سنگینه که تو این دنیا نمیگنجه، و برعکس

بازم میگم ، من اصلا آدم مذهبی نیستم ، اما به شدت باور دارم خدا بسیاااار مهربونه و عادل، 

این دنیا محل گذره عزیزم،  همه ی جهان های موازی محل گذر هستن،  گاهی وقتا انقدر مجازات یه ...

نمیدونم مگه ی انسان چکار کرده ک مجازاتش سنگین باشه بعدشم اون دنیا باید جواب بدیم ن اینجا

دقیقا ولی یه عده نمیتونن قبول کنند و به دنبال عدالت میگردن برای خودشون اما این جهان یه جهان بی نظمه ...

برای همینه که نیاز به عالم دیگه ای هست که درمجموع عدالت توش کاملا اجرابشه 

هرچندباید درنظر گرفت درصد زیاادی ازبی عدالتی های دنیامال دنیانیست مال ادم هاشن ماعقیده داریم که وقتی امام زمان (عج)ظهورکنن عدل وعدالت توی دنیا جاری میشه یعنی اصلاسیستم طوری میشه که اساسا ظلمی شکل نمیگیره 

ولي واسه من معجزه ميشد بخدااا  من تلاش مو ميكردم ولي بعدش هم عالي ميشد

نه عزیز من نمیشه! مثل این میمونه یکی شیشه نمکو خالی کنه تو قابلمه بعد بشینه دعا کنه که خدایا غذام خوشمزه بشه! خب آدم باید قبل از شروع آشپزی بگه خدایا کمکم کن یه غذای خوب بپزم